Glad och trött efter en bra dag!

Fick små presenter av min syster och min mamma i dag. Helt oväntat och därför så roligt ❤

Min syster är bra på att dela med sig av kloka ord, sådana som att ”alla dagar är kanske inte bra dagar, men det finns något bra i varje dag”.

Och mitt första redaktionsmöte som chefredaktör kändes också bra.
På mötena ska alla kunna vara sig själva, bolla olika idéer. Allt kan inte förverkligas, men för det mesta föder en idé en annan, och det vi inte hinner göra i dag gör vi någon annan gång. På vårt eget sätt, så att vi är unika i det vi publicerar.

Utöver de redan nämnda klokorden fick jag också en annan liten dikt av min syster. De talar direkt till mig, då jag rätt ofta oroar mig och tvivlar fastän jag vet att jag bara behöver släppa taget och känna tillit.

Sometimes you have to stop worrying,
wondering and doubting.
Have faith that things will work out,
maybe not how you planned,
but just how it´s meant to be.

17 reaktioner på ”Glad och trött efter en bra dag!

 1. Fint och klokt! Letar efter ett motiv som passar till: Don´t look back, you are not going that way! Får det inte ur huvudet och måste fixa en bild därtill 🙂

   1. Jag gör inte det. En av mina goda egenskaper. Jag kan bli jätte arg. Och gorma. Men sen går jag inte vad det blir för konsekvenser. Jag hade en knöl i bröstet för ett tag sen. Kände jag att jag kanske ska kolla. Beställde tid och fram tills besöket tänkte inte mer på det. Sen blev jag undersökt konstaterades att jag hade nåt där, ingen inbillning med andra ord. Biopsi togs. Fram till svaret tänkte inte heller på vad svaret kan bli. Det var i alla fall ingen farlig knöl. De erbjöd op men jag avböjde. Hade jag oroat mig hade jag oroat mig helt i onödan.
    När jag var på semester ringde en som jag hyr ut på jobbet att det rinner ner något fettigt från taket. Jag blev irriterad, för att jag uttryckligen sa att jag vill inte bli störd oavsett vad som händer, då jag ändå inte kan göra nåt.
    Med min mor gick upp i oron och hon kunde inte förstå varför jag inte går runt och är orolig. Och jag kan samtidigt inte förstå vad blir bättre av att jag går runt och oroar mig och förstör min semester. 😀
    Kram!

   2. Jag kände ibland oro inför biopsiproven, men mest tänkte jag då ”har jag cancer så har jag, det får jag fejsa senare” … Däremot kan jag vara orolig inför föredrag, och tänkt att sådana ska jag aldrig mer hålla… eller känna oro inför tuffa diskussioner man tvingas ta i chefsposition osv.

   3. Du är på bra väg.
    Jag har tur gör jag är närsynt och ser inte så bra utan glasögon eller linser. När jag skulle ta föredrag då såg jag till att jag hade glasögon på mig som jag tog av innan jag började. Då såg jag inte människornas ansikte längre. Jag såg inga ögon eller mun. Perfekt. Jag kunde däremot titta i deras ögon ( utan att jag såg det. Visste ju var den sitter i huvudet 😉 så stressen och oron kom ju aldrig)
    Fick alltid beröm och hur bra jag var. Säkert finns knep också hur man framför obekväma saker. Man kanske ska lära sig lite om diplomati. Men chefsjobb är ju tufft och man får inte mesa annars tar de anställda över.

   4. Du har rätt – man får inte vara en mes.
    Läste nånstans att en bra chef ger frihet och ansvar, men har också struktur och tydliga regler som gäller alla.

 2. Härligt med uppskattning och de ”små presenterna i rätt tid” är fantastiska och man går på små moln , verkligen märkligt att en liten gåva , den allra minsta kan göra en så glad , borde praktiseras oftare och fler personer emellan…..tycker jag ….Trevlig fredag förresten …. ö grannen

 3. Oväntade presenter gläder alltid! Fin dikt! Och jag instämmer med Svante … Grattis till första dagen som chefredaktör!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.