Skyltsöndag, den 20 oktober 2019

Bild tagen genom bussfönstret då vi kör in i Monaco.

Skyltsöndag är en av mina favoriter bland veckans utmaningar. Jag försöker hänga på många andra också. Var med i Orsakullans en tid, har nu hakat på Elisamatildas Fem en fredag, och förr var jag med i Gemsweekly – saknar lite den utmaningen så jag kanske hakar på igen 🙂

Men det är bloggaren Konst eller konstigt BP som håller i trådarna för Skyltsöndag!

10 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 20 oktober 2019

 1. Som sagt, här har jag varit 😀 Det kändes så fantastiskt att besöka Monaco, lite sagoomspunnet. Vi tittade även på stället där prinsessan Grace Kelly kraschade med sin bil 1982. Vi var där 1984, så ff en stor nyhet.
  Fin skyltning och temat Skyltsöndag är det bästa jag varit med om.

  1. Ännu i dag vill turister se platsen där hon dog. Men numera vill prins Albert och övrig släkt inte göra nummer av det.
   Förstår att det 1984 ännu var mycket på tapeten.
   Skyltsöndag är en tacksam grej, kul och givande ❤

 2. Jättekul att Skyltsöndag är en av dina favoriter. Du har ju varit med länge nu, och det gör mig riktigt glad att du gillar temat.
  Å jag tar gärna nästa avfart till Villefranche, för där jag jag faktiskt varit. Tusen tack för ytterligare ett fint bidrag och länken:-)

 3. Såg att du har skrivit en hel del efter det här inlägget , så skylten blir som en liten inkörsport för min del. Nu bär det åv som vi säger här på Åland. Till Monaco bl.a. och fina fasader i Italien. Ha det gott!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.