Hurra! Jag kom utanför dörren!

Lite bilder från min vardag nu. Jag kom äntligen utanför dörren då vi hade redaktionsmöte, jag träffade mina fina kollegor och jag gjorde en intervju med en man som gett ut en bok med lokala anekdoter.

Så det blir en del samlade men samtidigt helt ostrukturerade bilder.

Utanför hantverksaffären Hulda Huoleton brukar det finnas olika intressanta produkter. Tror inte att de här är till salu, men idén med de hängande strumporna är kul ändå.

Café Favorit.

Den här bilden är jag lite stolt över. Jag fotograferade människor på ett café i Lovisa! 😀 Egentligen testade jag ljusförhållanden med tanke på en annan bild jag skulle ta.

Fasad på Alexandersgatan då jag är på väg hem efter intervjun.

Och slutligen en bild som jag tog i måndags då minister Thomas Blomqvist var på besök i Lovisa. Här är han på väg in i ministerbilen och till vänster syns vår lokala politiker Otto Andersson som också jobbar på riksdagen.

Män i den blå timmen 😀

20 reaktioner på ”Hurra! Jag kom utanför dörren!

 1. Himla fina bilder!!! Strumporna på linan gillar jag skarpt. Å äntligen en ”myspys-bild” med människor. Ser ut som om caféet är en del av en loppis. Googlade Thomas Blomqvist. Läste att han är ordförande i Svenska riksdagsgruppen i Finland. Visste inte ens att en sådan grupp fanns. Japp, man lär sig mycket genom att läsa bloggar:-)

 2. Roligt att du kom ut. Frisk luft behöver människan.
  När jag har kört en tvättmaskin med mina stickade strumpor (29 par) ser det likadant ut hos mig som på din första bild 😀

   1. Köper ett tyskt garn. Det blir fintvätt och de håller i 8-10 år. Har aldrig haft andra strumpor. Just nu är det 29 par som jag använder och 30 par är färdigstickade men inte använt. Det räcker i några år 😀 Håller på med något annat just nu. Resterna ska bli en poncho. Det är spännande………..

 3. Kul idé med strumporna! Härligt att du kom ut en stund – det är viktigt för att man ska må bra! Snygg minister … och snygga bilder!

  1. På gatan var det nästan tomt, och strumpor på ett staket vågar jag fotografera 😀
   Lite svårare med människor som undrar vad man håller på med, men det här var ett snabbt tryck på kameran… hahaa!

   1. Alltså jag kör en liten fuling. Jag låtsas att jag fotat något helt annat. Jag tittar förbi de och fäster blicken på nåt annat. Sen har jag vidvinkelobjektiv och då blir också effekten att folk tror att de har redan gått ur bilden fast inte enligt objektiven och så tar man bilden. Skulle någon fråga vilket har hänt mig så berömmer jag för deras stil.
    Kram!

   2. Det är en bra taktik! Jag försöker också bli modigare och komma på olika sätt att få folk med på bild.
    De ger ju mer liv åt bilden. Ändå vill jag inte att nån ska tro att jag smygfotograferar i en liten stad 😀

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.