Den härliga solen

… har nu visat sig ett par dagar på raken. Länge är den inte uppe, men den gör små underverk.

Adventsstaken lyser numera endast från sen eftermiddag till tidig morgon. Sedan får den vila några timmar, i synnerhet en solig dag.

Adventsstjärnan, julstjärnan eller vad vi ska kalla den, packades däremot ner i sin låda och placerades på sin plats i ett skåp i väntan på nästa vinter 🙂

Jobbar tre, fyra timmar i dag. Sedan är jag bjuden på skumpa till en väninna, det ska bli trevligt ❤ Vet inte om vi kollar bronsmatchen i junior-VM, Finland möter Sverige där. Finalen tappade jag intresse för då varken Sverige eller Finland tog sig dit.

Jag har känt mig i balans den senaste veckan. Hittade tacksamhetsboken som jag hade glömt bort från ifjol, och får mycket bra vägkost från ”Ovillkorligt älskad”. Jag räcker till som jag är. I synnerhet då jag alltid gör mitt bästa.

Jag nådde inte målet med att få alla saker på plats, och allt onödigt krafs bort före nyår. Det var nog ett lite väl högt uppsatt mål insåg jag nyligen. Men jag är nöjd ändå. För jag avancerar, steg för steg, varje dag, mot mitt mål 🙂

22 reaktioner på ”Den härliga solen

 1. Solen gör underverk med oss. Det är ljusare på eftermiddagen och då kännes det bra. Så skönt att du är i balans och kopplar av ibland. Hoppas du får en trevlig stund hos din väninna. Tittar nog på bronsmatchen idag
  Vi har varit ute en dryg timme på promenad så nu har jag lapat sol och Minton sover.
  Kramar

  1. Det är alltid väldigt trevligt och mysigt hos väninnan och hennes man, man känner sig välkommen.
   Jag glädjer mig också över Sveriges brons, att komma fyra i ett VM är inte heller fy skam 🙂

 2. Ja nu ska snart allt ner i sina lådor igen…mörkare blir det inomhus men så får det bli.

  Synd att vi inte gick till final men en match mellan Sverige och Finland, även om det är brons, får jag väl offra mig och kika på, om jag inte glömmer av det förstås.
  Intresset är ganska svalt här när det gäller idrott…men är finnarna där och vill slå oss så känner jag nog att fosterlandskärleken kräver en närvaro åtminstone via tv 😉

  (OK, jag har många finska vänner, mest därför egentligen men säg inget till någon)

  Ha det bäst nu.

  1. Ja, nog tittade vi på matchen – jag hejar på Sverige då landet inte möter Finland.
   Men inte blev jag sur heller fastän vi inte fick brons, jag har ju bott i Sverige och kan glädjas med er 🙂

 3. Skuggspel på väggen till frukost eller eftermiddagsteet, så underbart, har längtat så.
  Låter bra att du känner dig i balans, för mig är det nog tvärtom. Du är duktig på att få saker gjorda!

 4. Visst är man tacksam för varenda solstråle som träffar fönstret den här tiden på året. Gillar bilden på dina kaktusar och de fina skuggningarna på väggen. Läckert!

 5. Jättefin skuggbild! Det är så härligt med lite sol. Fick vi igår men då hade jag förstås inte tid att fota. Julpynt finns inte längre här heller. Bara levande ljus överallt. Det går ju inte utan. Ha det så trevligt med din väninna. Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.