Grävjobb

Här är det grävjobb på Drottninggatan som gäller då vattenledningar och avlopp förnyas.

… brukar man syssla med inom journalistiken, då resurser och kunskap finns. Vi gör så gott vi kan på den fronten då det gäller vår lilla tidning, men ofta räcker inte tiden och manskapet till. De flesta som jobbar för oss har ju andra jobb eller studerar.

Jag brukar tänka att det räcker till då man gör sitt bästa. Och det gör vi alla som jobbar för Nya Östis ❤

Bilden tog jag på väg till massören. Tycker att jag inte haft inspiration att fotografera så mycket, men det beror nog på att jag har haft lite svårt för att röra på mig.

I första hand var det den vanliga massagen för rygg och axlar som jag fick, men vi funderade också vad problemen jag har i ”benet” beror på. Egentligen finns den odefinierbara smärtan nu i ljumsken. Den kommer och går. Misstänker bursit. Undersökningarna fortsätter.

 

14 reaktioner på ”Grävjobb

 1. Kul med grävningsarbeten för vatten, och avlopp. Mindre kul med Slemsäcks inflammation.
  Svante

 2. Alltså grävande journalistik undrar jag ibland om den fortfarande finns. Svenska svt1, svt2 och tv4 är relativt bra på det, men dags- och kvällspressen har blivit till dåliga skämt tycker jag. Så himla bra om lilla Nya Östis fortfarande gör ett försök där.
  Osis med dina smärtor. Har man ont någonstans drabbas ju ofta hela kroppen och huvudet. Bäst att uppsöka en läkare för att få en diagnos och hjälp.

  1. Tack för omtanken! Jag söker hjälp, har inte tid att gå till läkare alla dagar, och inte har jag råd heller – men det är på gång! Sant är det också att smärta tar energi…
   Och angående grävjobbet har du rätt, jag köper inte kvällstidningar mer och läser dem sällan på nätet heller 🙂

 3. Tänk att den där bilden är tagen i januari…! Helt otroligt!
  Hoppas du hittar ngt som snart lindrar smärtan. Aldrig roligt med ont!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.