Första tulpanerna!

Jag har gått och sneglat på tulpaner i affärerna några dagar nu. Men då jag inte har bil och då vi har haft några minusgrader har jag inte vågat köpa dem av rädsla att de ska förfrysa.

I dag fick jag den här buketten av en kollega. Vi hade en liten kurs hemma hos mig där vi övade på att skriva notiser utgående från föredragningslistor.

Dagen började med lunch i samband med en intervju. Så den har varit fullspäckad med intressant program. Nu är jag ganska trött. Jag ska bara ta det lugnt med pussel, tidningar och tv.

Det onda i ljumsken kommer och går. I natt var det så illa att jag fick ta stöd av väggar och möbler då jag långsamt stapplade till toan. Ibland känns det bättre, men helt smärtfri är jag bara då jag sitter och ligger.

Följande besök är hos en osteopat. Om han inte kan hjälpa mig blir det troligen en annan läkare. Närmaste specialist finns i grannstaden Borgå.

21 reaktioner på ”Första tulpanerna!

 1. Gillar Tulpanerna hos dig också, men jag väntar ett tag till med blommor, de jag har är i plast inne. Ser helst blommor i naturen. Hoppas du får hjälp med värken.
  Svante

   1. När jag blir upphunnen av äldre personer beror det oftast på, att jag stannat och fotograferat. Använd kameran mer så märker ingen att du har ont.
    Svante

 2. Fina tulpaner du fått. Då hoppas jag osteopaten kan hjälpa dej. Fick hjälp för min rygg för 10 år sedan och har varit bra till 95% sedan dess.
  Ha en fin fredag kväll. Kramar

 3. Så gulligt av kollegan att ta med sig en bukett tulpaner till dig. En liten men vacker plåster på såren med tanke på smärtan i ljumsken. Hoppas osteopaten kan hjälpa dig.

  1. Det hoppas jag också. Om det här är något kroniskt som jag måste dras med resten av livet är jag ändå tacksam för att jag inte har ihållande värk, jag har bara svårt att gå.

 4. Vid det här laget skulle jag rekommendera en specialist.
  Vacker färg på tulpanen. Bästa blomman så här långt på året.
  Jag köpte min första dagen innan julafton. Vita papegoja tulpan. La i hög vas så att bara själva blomman syntes och den höll 16 dagar. Bytte vatten varannan dag och klippte av längden också varje gån jag bytte vatten.

  1. De här tulpanerna är stadiga och fasta, har inte fort sladdrat till.
   Ja, det blir nog specialistbesök nu på torsdag och kanske även efter det, få se vad han säger.
   Tack för skötselråden, har nu bytt vatten varje dag – men ska klippa dem lite nästa gång också.

 5. Jobbigt med ditt onda … mitt vill inte heller ge sig riktigt, men är värst när jag har suttit en stund …
  Vackra tulpaner … och de är inte så jättekänsliga för någon minusgrad på väg hem från affären – om du inte har jättelångt förstås.

  1. Ja, att sitta gör inte ont och inte att ligga heller, men då jag ska upp och iväg dröjer det en stund och jag behöver stöd av möbler och väggar…
   Ändå glad för att inte ha ihållande värk.
   Ok, jag var inte säker på att tulpaner klarar kyla. Jag har cirka 400 meter hem från affären men det tar sin tid nu då jag rör mig så långsamt… 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.