Stockholm börjar ta form

Det har varit och är ett krävande pussel, men så ska det vara. Speciellt grönområdet i mitten av pusslet kräver att jag testar bit för bit och alla former då många ser så lika ut.

Njuter fortfarande av tulpanerna jag fick i fredags. Gillar att fotografera dem ända in i förgängelsen. Minns alltid att min bloggarvän BP brukar säga ”vad är det med vissnade tulpaner som fascinerar folk?”… ja – hahaa – vad är det?

Men de här står sig ståtliga än.

I bakgrunden ett av söndagens favoritprogram, Bingolotto.

Har varit en bra dag i dag. Jag har räknat arvoden, alltså löner för medarbetarna. Jag har skrivit ledaren till nästa vecka. Kört en tvättmaskin, bytt lakan i sängen. Ska bli skönt att snart krypa in under dem.

Har inte sluppit det onda i ljumsken men det har gått att uthärda i dag och väntar nu på torsdagen som på solens uppgång och jultomtens besök samtidigt 😀

14 reaktioner på ”Stockholm börjar ta form

  1. Stockholm blir nog klart snart ska du se. Stockholms vackra Stadshus är ju nästan klart, bara toppen med Tre Kronor fattas.
    Skrattade gott att du kom ihåg min aversion mot vissnade tulpaner. Men dina är fortfarande riktigt fina. Men de är ju bara tre dagar gamla, så det tar nog minst tre dagar till innan de vissnar.
    Nytvättade och väldoftande lakan är det bästa jag vet. Synd bara att den känslan bara varar en natt;-)

  2. Wow beundrar verkligen ditt pusselläggande, jag har inte tålamodet till det, dina tulpaner ser så fina ut 😍 jultomten 🎅 hälsa till honom 😊

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.