Missade festen hos grannen

En av mina grannar i huset arrangerar årligen inför Alla Hjärtans Dag en fest. Hon bjuder på lunch och efterrätt, olika goda drycker och dessutom brukar hon knåpa ihop fina små överraskningspresenter åt alla som kommer.

Ett litet anteckningsblock fick jag som valde nummer tio.

På grund av resan till Stockholm missar jag årets fest. Men igår överräckte jag ett kort och en flaska rödvin till värdinnan, bad henne bjuda gästerna på det och hälsa till alla från mig.
Då fick jag också en liten gåva ❤
Huset jag bor i ett av de bästa jag nånsin bott i. Många trevliga grannar, inget gnäll och skäll.

Jag ska se om det går att skriva blogginlägg från båten. Beror på hur uppkopplingen funkar i hytten.

10 reaktioner på ”Missade festen hos grannen

   1. Hos oss är mer neutralt, även om jag hejar på alla i huset. Häromdagen vid tvättstugan blev jag tilltalan med mitt förnamn. Hon ropade efter mig för hon trodde att barnvagnen var i vägen för mig. Och det var ju inte det utan jag kollade bara när jag har tvättid? Men jag vet inte vem hon är. Kände inte igen henne alls. Tilläggas kan att jag har dåligt ansiktsminne och även har svårt att minnas på namn.
    Jag sitter ju i styrelsen men minns inte alls att vi hade kontakt? Men det betyder just ingenting. Jag döper om ständigt vår fastighetsskötare också när jag skulle referera nåt som hänt på mötet. Ordförande är så snäll och rättar mig alltid, men det hjälper inget. 😝
    Kram!

  1. Jo, jag har många omtänksamma grannar och Ritva är en av dem som ordnar trevliga fester för många personer.
   Hjärterum ger stjärterum brukar man säga, då över tjugo personer får plats i en tvårummare!

 1. Jättekul med en sådan fin stämning mellan grannarna. Här är det lite si och så med det. Man är betydligt mera anonym, och efter nästan 40 här vet jag fortfarande inte vad grannarna heter. Okej, några få känner man ju, prata med osv. Men det är bara en enda grannfamilj som vi har mera ”tät” kontakt med.

  1. Skönt att få vara anonym om man vill, men lite tråkigt också att inte alls känna varann, inte hälsa osv.
   Vi har inget tvångsumgänge i vårt hus – det skulle jag absolut inte gilla, ej heller att folk ringde på när som helst då jag har hårrullar i håret eller stökigt hemma 😀
   Ett lagom och sunt umgänge kryddat av ömsesidig respekt är bäst 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.