Rostad Mumin!

Nej, jag ska inte sätta Mumin i rosten. Men har länge tänkt att jag måste köpa en ny brödrost. Dels kändes det smått brandfarligt med den gamla, hur jag än rengjorde dem – dels ville jag ha en lite större rost 🙂

Välkommen Mumin till mitt hem!

Vad annat har jag gjort under min halvlediga dag? Städat lite. Faktiskt även pusslat lite. Ingen brådska med att bli klar.

Läget för pusslet i dag den 22 juni.

Nu då det är så varmt går det mycket vatten åt på balkongen. Tomaterna är törstiga, andra växter likaså. Hittade en fin emaljkanna i lokala Sähköpiste-affären.

Nu Lotta på Liseberg på SVT4.
Det är varmt som bara den.
Tror att jag behöver möblera om lite här hemma eftersom det blir mycket varmt där tv:n står. Och jag vill inte ha några tjocka gardiner som skärmar av.

12 reaktioner på ”Rostad Mumin!

 1. Bra shoppat där! Brödrosten är himla snygg och det är den läckra emaljkannan också. Å jag gissar att det inte bara är dina plantor som är törstiga på balkongen utan du också;-)
  Köp en fläkt istället för att möblera om. Det handlar ju ändå bara om några få dagar varje år att det är riktigt varmt. Å nu när du har upptäckt din egen gård så är det ju bara att gå ned för lite svalka.

  1. Jag har en fläkt och jag låter den vara nära tv:n också.
   Jag är bara orolig för att tv:n ska bli för het då solen gassar rakt på den och jag har bara en spetsgardin som skydd.

 2. Så fin brödrost med mumin och den svarta kannan gillas.
  Så skönt med lite ledig tid då du pysslat lite hemma
  Kramar från oss

 3. Vilka roliga grejer som du har köpt! Den rosten var urläcker! Och emaljkannan! Jag har haft en fin vit plåtkanna men den rostade sönder av att jag hade blomgödning utblandat i vattnet i den, synd.

 4. Jag har sett en del av Lotta på Liseberg, men nog är det lite trist med allsång utan publik.
  Mycket vatten går det åt både ute och inne nu när det är varmt och blåsigt.
  Kram, Ingrid

 5. Fint att inte behöva stressa, utan att ta det med ro ibland. Eller hur! Simma lugnt!

  1. Ja, jag har ett jobb som kräver mycket 4-5 dagar i veckan och försöker varva ner mot veckosluten. Nu tog jag också tre dagar extra ledigt, behövs då jag är företagare som annars aldrig har betald semester 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.