Arbetsvy i bästa sommarvädret

I väntan på att de som ska fotograferas på riktigt ska komma poserar jag framför kameran. På skylten står det ”Vi köper blåbär och lingon”.

Idyllisk sommargrönska och en plats där man köper in bär, nu i första hand blåbär, av personer som vill plocka och sälja.

Pia hade i uppdrag att fotografera här och jag bad om att få komma på bild själv. Då jag inte har bil är det fiffigt att kombinera hennes uppdrag med mina uppdrag. Två flugor i en smäll.

Då jag vanligtvis sitter mycket inomhus vid datorn, läser texter och sätter in dem i redaktionella systemet, planerar kommande tidningar och så vidare, då känns det guld värt att komma ut på en liten bilfärd. Kombinera nytta med nöje.

16 reaktioner på ”Arbetsvy i bästa sommarvädret

 1. Här hos mig verkar det inte finnas en enda bärplockare i år, i alla fall ingen, som säljer. Det verkar vara mer inbrott, som sker i år.
  Svante

   1. Svensken uppmanas att göra det samma, men Svenskar plockar bara åt sig själva, om de plockar alls. Det finns ju i butiken, än så länge.
    Svante.

 2. Såg såklart dig först, men sedan la jag märke till ”ostopiste” på ståndet i bakgrunden. Skrattade gott, då namnet påminner om den italienska motorvägen autopista:-)

  1. Tack! Jag har många par glasögon, sådana som inte kostar mycket och som jag kan ha i väskor och fickor. Det dyraste paret använder jag enbart hemma vid datorn då jag jobbar 🙂

   1. De är alltså läsglasögon. Jag har bara billiga för jag behöver olika styrkor beroende vad jag gör. Jag har från +1 till +4 båda på jobbet och hemma. De skulle kosta otroligt mycket om man gick till optiker.

   2. Jag har +2,5 i regel. Ett par dyra glasögon hemma, kostade över 700 euro.
    Flera billiga i väskor och på olika platser hemma, köpta på apotek och i varuhus för 5-10 euro 🙂

   3. Vansinnigt dyrt. Alla mina skulle ha kostat runt 5600 euro. Vem har råd med det?
    Jag jobbar på olika avstånd beroende vad jag gör, därför så många olika sorter.

 3. Här har inte ens jordgubbarna mognat ännu men det är mycket kart av olika bär så om det inte regnar bort så blir det nog ett fint bärår. Mina krusbär och vinbär dignar av omogna bär.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.