Fem en fredag, SKRÄP!

Kläder är inte detsamma som skräp, men jag borde rensa min garderob, igen.

Nu då jag har tid att vara med och då jag tycker att frågorna är ganska lätta att svara på hoppar jag åter på Elisamatildas tåg med Fem frågor en fredag!

Hur ser det ut i din källare/förråd?
– Eftersom jag har flyttat ofta de senaste sex åren har jag rätt bra ordning där. Två resväskor (få se när man behöver dem på nytt), en stor matta, några burkar målningsfärg, ett bowlingklot, en del krukor…

Vad samlar du på dig mest?
– Det var en svår fråga. Jag samlar inte på något direkt men jag tycker om krukor och vaser, försöker ge bort eller slänga då jag köper nya. En del plagg har en tendens att bli oanvända i skåpen, men jag samlar inte på dem.

Vad i ditt hem behöver rensas ut?
– Kläder i första hand. Gammalt ut, nytt in har jag redan tänkt en längre tid 😀

Är du bra på att rensa ur din mejlkorg?
– Ja, jag är extremt noga med den vi använder i jobbet och vill inte ha något oläst eller onoterat i den privata heller. Men vissa mejl som landar automatiskt i mapparna Socialt och Kampanjer i GMail borde jag rensa oftare.

Vad sparar du gärna som andra kastar?
– Jag har svårt att slänga krukväxter. Allt som ens visar minsta lilla löfte om liv i form av nåt grönt försöker jag rädda 😀

17 reaktioner på ”Fem en fredag, SKRÄP!

  1. Jag håller med dig om växter. Jag vet väl inte om jag samlar på mig, men jag har svårt att göra mig av med några om de visar det allra minsta livstecken.
    Ha en skön fredagskväll!
    /Ingrid

  2. Kul att du är med i ”Fem en fredag” idag.
    Den första frågan jag ställer mig är varför du har ett bowlingklot i källarförrådet. Kan inte minnas att du någonsin skrivit att du bowlar, och kloten brukar ju finnas i bowlinghallarna;-)

  3. jag sparar också mina vissna krukväxter in absurdum. jag inbillar mig att någonstans finns det lite liv som jag absolut inte vill var den som sätter p för. det verkar verkligen vara ordning och reda med dig!

  4. Hemma hos oss har de lärt sig att mamman i huset kastar om det ligger framme…. Krukväxter kan nog åka de med om de inte frodas, men de åker ner i komposten, vilket ju också innebär att de gör nytta där! 😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.