Glad måndag! 28-12-2020

En av många fina julgåvor jag fick i år ❤

Helt otroligt! Snart är detta år slut.
År 2020 lär vi väl inte glömma i första taget, då covid-19-viruset började härja i mars, och fortfarande har vi inte helt sluppit det. Men det är inte så mycket annat vi kan göra än härda ut, ha tålamod, vara försiktiga och hoppas att vi får bra vaccin.

Då ett nytt år snart börjar känns det som om jag hade en tjock dagbok med många oskrivna vita blad.

När det nya året kommer börjar jag också använda nya kalendrar. Bland annat en långsmal planeringskalender som ligger framför tangentbordet och som håller mina Nya Östis-jobb i styr.

Någon Muminkalender blev det inte i år, då motiven var de mer moderna, animerade. Hittade ingen med tecknade muminfigurer, men fick en annan trevlig liten kalender i julklapp. Den bjuder bland annat på ordspråk som jag kan dela med mig av.

Några gratiskalendrar har jag också fått av olika bolag, och så köpte jag en. Bidraget för den går till förebyggande ungdomsarbete. Den har en del roliga bilder som jag kan lägga ut för att göra måndagarna under 2021 glada 🙂

HÄR hittar du ett äldre inlägg från Glad måndag-utmaningen och där finns länkar till andra bloggare som brukar bjuda på Glad måndag-bidrag!

20 reaktioner på ”Glad måndag! 28-12-2020

 1. Har kollat på min blogg men det verkar som alla andra kan göra inlägg till mig så det är konstigt att du inte kan. Jag har ju en tjej från Portugal och en från England så det kan inte bero på att du bor i ett annat land. Roligt att du läser i alla fall. Jag försöker läsa om lite varstans för det är så roligt att se något annat när man bor här i jämtlands skogar och inte ser så mycket nytt. Hoppas bara att vårt nya år blir bättre än det här. Gott nytt år på dig

  1. Hoppas att du läser mina svar till dig här, då jag inte kan kommentera på din blogg.
   Jag kunde testa från min bärbara dator någon gång, men kanske den har samma IP-adress? Eller har var och en separat dator egen IP-adress? Antar det.
   Gott nytt år – snart!

 2. Så fin mumin bild . Hoppas man kan kramas snart, har ju Minton som gärna kramas och pussas.
  Snart har vi ett nytt år och förhoppningsvis blir det bättre.
  Kram Anki o Minton

 3. Vilken gullig tallrik! Synd att du inte köpte en ny Mumin kalender. Älskade årets variant.
  Och du är inte ensam om att fortfarande använda planeringskalendrar i pappersformat Det gör jag också, trots att jag är pensionär. Mycket enklare än kalendern i iPhonen eller på datorn.

  1. Den där kalendern i telefonen har jag nästan aldrig använt 🙂
   Det är väl en vanesak. Man petar ju ändå så mycket på telefonen, att det nog säkert är helt bra att ha en papperskalender.

 4. Vaccinet lät nog göra susen. Även om inte alla väljer att vaccinera sig. Min make vaccinerades med första dosen för en vecka sedan. Inga andar biverkningar än ont i armen. Lättad var jag att han hamnade i den försa gruppen eftersom han inte jobbar på intensiven, men ändå behandlar Covid patienter regelbundet. Skål för ett bättre, mera normalare år 2021! ( jag tor vi är naiva om vi väntar oss ett helt normalt år direkt…) 🥂

  1. Spännande med ett jobb på intensiven. Men riskfyllt och tungt också.
   Han och många andra gör ett mycket viktigt jobb ❤
   Skål för ett bättre 2021! Normalt blir det säkert inte, men kanske bättre… tror att vi har covid-19 ännu efter sommaren, men i lindrigare skala?

   1. Det beror väl på lite hur fort folk får vaccinet. Upp till 70% av befolkningen lär behöva vaccinera sig om vi skall få bort viruset helt. Återstår ju att se hur det går i olika länder…. 🤔

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.