En bra deg för en bra dag!

Då jag tog bilden av tidningssidan i Året Runt blev det otydligt och blankt precis där som ordet DAG står skrivet i rubriken. Så det kunde lika väl vara DEG.

Den här dagen har varit ganska kaotisk, med massor av telefonsamtal som avbrutit jobbet. Jag har nämligen två telefoner som används i jobbet. Nu måste jag begränsa svarstiderna på den ena. Samtidigt hör det till mitt jobb att svara på frågor som läsare och kunder har. Medarbetarna behöver också vägledning.

I natt hade jag en mycket trevlig dröm ❤ Jag brukar tacka Gubben Gud för dem. Då jag inte i verkliga livet får kramar och uppskattning, hålla handen och andra beröringar, är det härligt att få dem via drömmarna. Absolut bättre så än ingenting. Och jag suktar ju inte efter sex överhuvudtaget. Det enda jag saknar är kramar, någon puss då och då, djupa diskussioner och en arm kring min midja. Kanske det blir verklighet någon dag 🙂

14 reaktioner på ”En bra deg för en bra dag!

 1. Det var ett bra recept. Kramar saknas verkligen i dessa tider. Fick en spontan kram av en liten pojke ca 2 år. Han kom fram för att klappa minton och sen kramade han mina ben. Oj vilken lycka .
  Kramar från oss

 2. Det receptet ÄLSKAR jag! Degen också, då jag slipper blanda in mjöl, ägg och socker;-)
  Å visst börjar man sukta efter kramar. Det går ju iofs att krama sig själv, men det är inte samma sak;-)

 3. Det var ett bra recept! Har ett till som jag hittade på en bonad i en grannes kök. Är ibland extra matte till hennes hund.
  Bonaden visar ett par i ett kök. Han läser tidningen och hon står vid spisen.
  Recept:
  1 msk kärlek
  1 msk gräl
  Intages ofta
  Omskakas väl.

  1. Nån gång har jag tänkt på samma sak 🙂
   Jag har den där lite barnsliga bilden kvar av en gubben med vitt skägg.
   En trygg, snäll, rund och go farbror. Inte att förväxla med jultomten dock.
   Jesus är sedan Jesus, honom har man ju sett bilder på.
   Gud är också en högre makt.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.