20 reaktioner på ”Ibland är det svårt…

 1. Det följer med åldern, jag har samma problem. Detta trots att jag har en stor knappask, nålar, tråd, och gott om tid.
  Svante

 2. Känner igen det där … alldeles för mycket! Har tre gosedjur/leksaker som Juniors kompis bitit sönder och bör lappas ihop … och min älskade nisse som Junior bet av arm och näsa. 😀 😀 😀
  Nissen från i julas, de övriga tre vill jag inte ens säga hur länge sedan det är 😉

 3. Känner igen mig i det där, köper en pryl som ska sättas igång och det dröjer och dröjer, tid har man ju gott om brukar jag tänka fast helst vill jag att frugan tar tag i det, jag är oteknisk som få även om jag brukar lösa det någorlunda ändå i slutändan.
  Ingen idé att stressa 😉

  En och annan knapp borde man väl försöka sy i på sin plats, men sist jag sydde något var det en innerficka i jackan som behövde lite uppmärksamhet, knapparna fick vänta.

  Ha det fint nu.

 4. Nej, det är inte bra att stressa. Sakta men säkert är mycket bättre. Kul att knappen sitter på plats nu och du kan använda kappan. Ha en trevlig söndag, kram!

 5. Det känner jag igen! Det är faktiskt maken som får sy in knappar. Men han är av den åsikten att det är smartast att fler knappar ”ramlar av” innan det lönar sig att börja sy. Å varje gång måste man köpa garn, för att inte tala om en passande nål…

 6. Å så väl jag känner igen mig! Fållen på ena benet till ett par långbrallor har rispat upp sig, för flera månader sedan. En dag ska jag… En bra början är i alla fall att jag tagit fram brallorna ur garderoben. Där hänger de snällt på stolskarmen och väntar. Än har jag inte förfallit till att reparera med tejp, det må sägas till mitt försvar.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.