Glad måndag! 15-02-2021

Det lär har varit nästan tomt på livsmedelsaffärens blomsterhyllor på Alla hjärtans dag i går. Den sista blomman som inte såg vissen och trött ut var den här. Alla rosor och tulpaner var slutsålda och lilla lokala blomsteraffären var stängd.

Men mycket överraskad och glad blev jag ändå. För jag hade inte väntat mig någon blomma alls. Tack till Pia för denna växt och en Glad Måndag till alla som läser min blogg!

Kylan lär ska hålla i sig några dagar till, kanske rentav februari ut. Sedan hoppas jag på töväder, dripp och dropp! Skidentusiasterna håller kanske inte med. Men tack och lov får man ha olika åsikt om saker och ting 😀

23 reaktioner på ”Glad måndag! 15-02-2021

 1. Önskar dig en Glad måndag, från Kårböle. Ska försöka komma ut en sväng solen skiner rätt kraftigt, så det blir säkert varmt om ett tag.
  Svante

   1. Solen värmde både här, och där, men inte på mig. Jag var ute för tidigt.
    Svante

 2. Det var ju en total missräkning av den lilla lokala blomsteraffären. Den borde ha hållit öppet såklart. Nu gick den ju miste om mycket pengar kan jag tänka mig.
  Blomman på bilden gillar jag skarpt. Läcker färg och ett annorlunda utseende.
  Jättekul att du blev uppvaktad igår:-)

  1. Staden är liten så jag kan tänka mig att blomsteraffären inte hade haft många kunder… ja, eller vem vet?
   Det kostar mycket att hålla öppet också, även om man är ensamföretagare, nån dag i veckan bara måste man ha ledigt.

 3. När jag handlade idag fanns det tulpaner kvar i affären som de sålde för halva priset. De såg ganska vissna ut. Jag köpte dem ändå och nu står de här och ger mig vardagsglädje. De återhämtade sig på 30 minuter 😀 Glad måndag kväll och kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.