11 reaktioner på ”Det är den tiden på året

 1. Solnedgångar är nästan alltid vackra, när molnen släpper igenom strålarna. Vi har mulet ikväll, och mörkt. Till, och med Internet tog en paus, med röd lampa i routern. Den blå kom tillbaka med blinkande sken, efter en halvtimme. Nu är det straxt dags för mig att gå till sängs, brukar greja det till klockan 19:00, blir 20:00 nästa vecka.
  Svante

   1. Kan inte lägga mig så tidigt. Jag brukar ju lägga mig 19;00.
    Svante

  1. Tack för informationen! Jag ska ta och titta in hos henne – jätteroligt om fler kommer med!
   Det tror jag du vet, hur det känns – du som håller i Skyltsöndag.

 2. Påskhyacint? Det har jag aldrig haft, men påskliljor förstås och i dag har jag planterat de första.
  Ha en fin fortsättning på veckan!
  Kram, Ingrid

 3. En annorlunda tradition, den har jag inte sett till hos oss. Men påskhyacinter är ju smart, då kan de stå ute med sin starka lukt, fina är de ju. Måste ut i veckan och handla narcisser och penséer och göra fint till påsken, tack för att du påminner.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.