Nytt pussel på gång!

Endera dagen sätter jag igång med ytterligare ett pussel med Jan van Haasteren-motiv 🙂

Få se hur länge jag pusslar den här våren. Om det fortsätter vara kallt och blåsigt kan jag hålla på in i maj månad.

I dag har jag trillat köttbullar, det var ett tag sedan men goda blev dom med grädde, skorpmjöl, ägg, stekt lök och kryddor.

Vi har också jobbat hårt för att få en 44 sidor tjock tidning klar i dag. Den når ickeprenumeranter på lördag eller söndag som gratis storspridning. Sådana här satsningar gör vi i marknadsföringssyfte två gånger om året.

Jag har ett van Haasteren-pussel till salu för fem euro, och flera lådor som jag ger bort gratis om någon är intresserad. Lådorna bör ändå hämtas hemma från mig i Lovisa. Vill ingen ha dem skänker jag dem till något av loppmarknaderna i stan.

14 reaktioner på ”Nytt pussel på gång!

 1. Är det ingen som tänker på avståndet i dina pussel. Till, och med ICA i Färila tänker på avstånd nu, och har en tavla i entrén, som talar om hur många kunder det finns inne i butiken, jag blev den femtonde kunden i morse. När jag gick ut ur butiken var det fjorton kunder kvar där.
  Svante

  1. Hahaa – om du menar motiven i pusslet så nej – behövs inget avstånd i en pusselbild!
   Då jag handlar pusslen är det munskydd som gäller och sällan trängsel i lokala bokhandeln.

 2. Köttbullar är så gott men tyvärr gör jag det för sällan. Skall se om det finns någonstans jag kan sitta för jag är så sugen på att pussla.
  Har varit i Växjö idag och det är minst 6 månader sedan. Det var tomt på folk så det kändes bra.
  Kramar från oss

 3. Skoj med ytterligare en Jan van Haasteren pussel. Hans motiv är så himla roliga och man blir glad av dom.
  Skönt att ni rott i hamn ytterligare en riktigt matig tidning. Hoppas att gratis spridningen genererar några nya prenumeranter. Tror många uppskattar en vanlig papperstidning som de kan läsa i lugn och ro nu under dessa C-19 tider.

  1. Ja – det verkar vara så, att människor vill ha en lokal papperstidning att ty sig till – något de kan läsa i lugn och ro en hel vecka.
   Med innehåll som känns dem nära.

  1. Lådan har kommit fram men jag har inte hunnit öppna den ännu – haft så mycket på jobbet och igår kväll tog jag en promenad till en vän istället för att stanna ensam inne.

 4. Vad du är duktig. Orkar inte göra köttbullar, det blir alltid pannbiff istället som jag fryser in. Har bara två kvar. Tack för påminnelsen att köpa köttfärs 😀 Kram!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.