Hur galet som helst, del 71

”Här sitter jag tills”… ja, tills när? Tills solen går i moln? För det var väldigt varmt den här dagen, måndagen den 19 april, riktigt fint vårväder. Eller sitter hon här i skydd för snön och regnet som fanns i väderleksprognoserna för det här veckoslutet?

Hur galet som helst – ja, sådant är vädret i april 😀

13 reaktioner på ”Hur galet som helst, del 71

 1. April är verkligen en lurig månad. Man blir verkligen besviken när man kollar långtidsprognosen. Det är ingen värme i sikte på länge….
  Kram, Ingrid

 2. Förmodligen vill hon ha lite skugga. Det har verkligen varit aåril väder i år. Idag har vi sol men tyvärr kraftig blåst.
  Kram Anki o Minton

   1. Ja, värme skulle behövas, mina luktärter gillar nog inte läget på balkongen tror jag… inget händer… kanske måste bära in dem.
    Där är inte minusgrader men alldeles för svalt. Jag har inte suttit en enda dag ute på balkongen ännu i år, inte ens då solen nått fram där har det varit tillräckligt varmt för den kommer först efter 17.30 på kvällen.

  1. Vi har kallt ännu i dag den 25 april och en vecka framåt lovas inget annat än max +8 och även regn till valborg, så… vad ska man säga.
   Det är bara att tacka och ta emot 🙂

 3. Vilken söt liten hund! Gissar att hon sitter där för skuggans skull. Inte som vi, som skulle välja att sitta i solen efter en lång vinter;-)

  1. Det är en av väninnan Pias hundar som sitter där under stolen. Hon trivdes också i solen men plötsligt satt hon bara där under stolen och då tog jag fram kameran 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.