Klättrar på en gammal stol

Får nöja mig med foton hemifrån av mina växter nu då det är kyligt ute. Cykeln avhämtades ändå i dag och imorgon har den ett nytt lås. I början av nästa vecka har det utlovats +20 grader! Knappt så man tror det är sant!
Jag vill cykla mer, jag vill promenera, vara ute!

I morgon får jag min första vaccindos. Moderna. Hoppas jag slipper biverkningar.

En liten fototour är också inplanerad till imorgon med en kollega. Vi jobbar med att få ihop ett bildarkiv från olika kommuner. Där ska det helst finnas bilder såväl tagna under vinter som under vår, sommar och höst. Och dessutom har vi på gång en del andra artiklar som ska bildsättas.

18 reaktioner på ”Klättrar på en gammal stol

 1. De lovar värme framöver hos mig också, och hoppas SMHI har rätt. Det behövs värme här också. Inte bara sådan värme de kallar för global, utan sådan värme, som gör att man inte fryser när man är ute.
  Svante

   1. Bara det inte kommer plötsligt, man måste få chansen att vänja sig vid temperaturer kring +10 grader först.
    Svante

   2. Jag tror så jag också, men då blir det ju jobbigt för en gammal gubbe. Tur att jag är vaken tidigt på morgonen.
    Svante

 2. Läckert med växten/blomman som klättrar på den gamla stolen, annorlunda. 20 grader – WOW! I believe it when I see it, men efterlängtad är den – värmen.

  Håller tummarna att du slipper biverkningar av vaccinet. Lycka till med fotorundan!

  1. Hoppas ni också får samma värme. Jag vet inte om det gäller en eller två dagar, eller kommer den alls – värmen.
   Men prognoserna visar 19-21 för mån-tis-ons 🙂

 3. Så fint den slingrar där … skönast att hålla sig inomhus än så länge.
  Så äntligen dags för vaccin även för dig … så bra att få det gjort! Lycka till både med det och med fototuren!
  Ha en fin kväll!

 4. Hoppas verkligen att vädergudarna vet vad de pratar om. Det är så fuktigt kallt ute att jag inte är förtjust i mina hundpromenader för tillfället.
  Är man en växt tar man vad man haver. Det är fint att den klättrar på stolen.

 5. Intressant att ni får veta vilket vaccin ni får i förväg. Vi fick inte veta det och jag frågade inte heller innan jag fick sprutan. Jag ville inte stressa upp mig om det skulle vara den som ingen ville ha.
  Jag läser nu också omvänd så nu vet jag att du fick vaccinet och allt gick bra. 👍🏻

  1. Verkar vara lite olika i Sverige och Finland.
   Vi får tacka nej till ett vaccin vi inte vill ha, t.ex. till Astra Zeneca – men det drogs nu också helt bort från vår marknad.

   1. I Sverige tänker nog mer på ekonomi gissar jag. Då en massa vaccin beställda och betalda. Men å andra sidan så flera har dött av Pfizer än av Astra Zeneca. I stort är dödsfallen kan räknas i promille men det är inte tröstande för dem som har dött och inte heller för deras släktingar. Men de kunde ha dött av själva Covid – 19 oxå.

   2. Ja, det är ingen lätt ekvation det här – inte heller lätt att på förhand, gör man rätt eller fel då man tar vaccin eller då man låter bli att ta.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.