Tänk att det av ett litet frö…

… kan bli så här ståtliga växter!

Då jag inte har möjlighet att så på friland själv bad jag Pia göra det. Jag köpte en påse med solrosfrön och här ser vi nu resultatet. Några blommor syns inte ännu till, men de kanske kommer senare?

Och till bloggkompisen BP vill jag säga att det tyvärr ännu inte kommit upp något grönt från Desiguals frön 😥 Lilla Syster som också fick frön säger samma. Men vi har inte gett upp!

19 reaktioner på ”Tänk att det av ett litet frö…

 1. Solrosor kan bli väldigt höga. Det kommer säkert blommor senare.
  Hur är det med din Ek på balkongen.
  Kramar från oss

  1. Ja, vissa växter mår bra av värmen, andra klarar sig inte alls. Och så gäller det ju att vattna så mycket man kan, där som det finns tillräckligt med vatten.

  1. Ja, det var så att bloggaren BP hade fått en fröpåse från deras affär, om jag minns rätt. Sedan skickade hon fröna till mig och Lilla Syster, för att vi hade anmält intresse om att plantera dem.

   1. Det är mycket möjligt 🙄😂
    Men att sätta mylla i en kruka tog inte lång tid och jag har inte ännu gett upp hoppet om att det ska komma nåt grönt där.

 2. Då håller jag tummarna att solrosorna börjar blomma. Här har alla redan väldigt stora blommor som kommer att ge många frön till fåglarna. Alltid kul att plantera frön och ser utvecklingen till stora plantor.

 3. Ja, man kan ju inte lyckas jämt. Ska bli intressant om LillaSyster får någon Desigual-blomma. Annars är det bara njuta av din fina solros:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.