Glad måndag! 16-08-2021

Muminfamiljen är en av mina stora favoriter. Mumin gör mig alltid glad, och ävenså Lilla My och hela det övriga i gänget. De här korten har jag fått via postcrossing från Ryssland. Har aldrig sett de här motiven säljas i Finland. Troligen finns de till salu även här? Men som sagt, jag har inte hittat dessa kort tidigare.

Vem som helst kan vara med i min utmaning Glad Måndag! Måndagen har oförtjänt dåligt rykte som dag, anser jag. Därför startade jag för många år sedan Glad Måndag!

13 reaktioner på ”Glad måndag! 16-08-2021

  1. Även om man inte kände till Muminfamiljen skulle man blir glad av dessa kort.
    Tänkte idag på dig när jag gick förbi en ställning med massor av klistermärken 😀
    Glad måndag kväll, kram!

  2. Vilka söta kort! De gör mig riktigt glada:-) Å lite roligt är det ju att det finska originalet hamnar i Ryssland för att sedan skickas tillbaka till dig – hahaha! Ungefär som torsken som fångas i Lofoten och skickas till Thailand för resning och paketering och sedan kommer tillbaka till Norge och affärerna…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.