Fint fönster, del 184 och svar på Orsakullans fråga

Bild tagen under helgen då de traditionella julhemmen höll öppet. Jag fotade många fönster hos objektet Kungsdammen 🙂 Och jag gillar rimfrost, ismönster på fönster.

Nu ska jag försöka ta mig i kragen och börja svara på Orsakullans frågor igen. Hoppas att hon fortsätter med dem i januari.
Äter du After eight är frågan för den 30 december. Svaret är utan tvekan JA – det är till och med ett av mina många favoritgodis, och min mamma gillar också mörk choklad med mintfyllning.

I morse var jag väldigt trött. Jag tror det beror på vaccinet. Lite har jag harklat mig och hostat, tvingats snyta mig ett par gånger. Men värre än så blev det inte. Jag sov till halv tolv, men tänkte sedan att det är bäst att stiga upp och se om jag orkar vara vaken, så att inte dygnsrytmen störs allt för mycket. Tog en Burana 400 mg och har klarat dagen bra, men ska lägga mig tidigt och sova så länge jag kan imorgon.

10 reaktioner på ”Fint fönster, del 184 och svar på Orsakullans fråga

  1. Mår riktigt hyfsat nu, med tanke på hur sjuka många blir efter vaccinet är jag ändå tacksam och jag bara behöver ha öm arm och vara trött.
   After Eight är jättegott!
   Kram och snart gott nytt år!

 1. Vackert fönster…rimfrostmönster är så häftiga var de än lägger sej. After eight e gott, men länge sen sist jag mumsat i mej en sån…borde kanske köpa en liten ask till nyårer

 2. Fönstret är ett fantastiskt konstverk som naturen har skapat. Burana 400 mg fick jag googla. Det avregistrerades i Sverige 2014, men uppenbarligen säljs fortfarande i Finland. Gissar att det är samma sak som Alvedon eller Ipren.
  Nu hoppas jag bara att de få biverkningar du hade är över till imorgon. Det är ju Nyårsafton, och även om man är ensam vill man ju gärna fira den istället för att vara sjuk och ligga i sängen.

  1. Ja, det är väl ungefär samma som Alvedon och Ipren. Finns väl nåt som är Panadol också?
   Känner mig i hyfsat bra skick, får snyta mig lite men känner inte av någon feber och är inte trött just nu.
   Har kunnat sova bra, från 23 till 9.30. Sömnen är jätteviktig för mig.
   Gott nytt år BP!

 3. Rimfrost var länge sedan jag såg, så vackert.
  Jag provade After eight med mojitosmak igår, speciellt, men ganska gott 😀
  Krya på dig och sov allt du bara kan ❤

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.