Såhär kommer pusslet igång

Största delen av pusselbitarna har sorterats i olika askar. Framför mig ligger de kantbitar jag har hittat. Jag tror inte att jag har hittat riktigt alla, men det är lättare att sortera vidare sedan då jag har fått den här asken tömd 🙂 Måttbandet behövs för att veta var hörnbitarna ska ligga då pusslet är 68 x 49 cm stort.

Det är roligt att vara igång med det här igen. Skönt var det också att ha en paus och att använda stora bordet för läsning, sortering av pappershögar osv.

Lugn hemmakväll gäller. Tv lite sådär på sidan om, pussel, tidningar, Wordfeud, ett annat spel på datorn, en del mejlsvar mellan varven. Ute snöar det, surprise, igen! Så jobbet som gjordes på mammas gård var i och för sig inte förgäves, men förvånar mig inte om där åter ligger 10 cm nysnö på backen imorgon.

10 reaktioner på ”Såhär kommer pusslet igång

  1. Säkert bra hjärngymnastik med att lägga pussel också men jag har aldrig riktigt kommit mej för beror väl mest på utrymmesbrist…ett 500 – 1000 bitas el mer lägger man ju inte på en kväll 🙈 korsord håller jag mej till, då jag inte stickar

      1. Då kan jag säkert pröva på att lägga pussel – blir ju nog pusslat med 2 åringen också, men då är det 24 bitar som gäller, el mindre. Men hon är en hejare på det

  2. Alltid kul att vra igång med ett nytt pussel. Speciellt under vintertiden är det en perfekt sysselsättning.
    Ja vädret är inte nådigt med dig i Lovisa. Nu har vi i och för sig också fått tio centimeter snö under natten, men än så länge har det inte börjat snöa igen. Håller tummarna att det ”håller i” och ”håller ut”;-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.