Skyltsöndag, den 9 januari 2022

Ett minne från en solig park i Nice i Frankrike. Nya Östis läsarresa 2019 gick till Italien och Frankrike. Efter det har vi inte kunnat arrangera läsarresor på grund av covid-19. Vi började planera höstens resa 2020, men redan i maj samma år insåg vi att resan inte kunde bli av 😦

Skyltsöndag förvaltas av bloggvännen BP.

Orsakullans utmaning i dag är: Vem förtjänar dagens ris?
Jag tycker egentligen inte om att ge negativ feedback eller att peka ut någon som förtjänar ris. Imorgon kan det vara min tur att bli kritiserad… Men, jag kan säga att jag inte är så nöjd med Cloettas val då det gäller att ändra smak på chokladen Royal. Nu är den bara söt och äcklig. Tidigare var den röda varianten en lagom blandning av ljus choklad på mörk botten och små smala bitar att bryta av. Allt det där är nu bara ett minne blott och jag köper inte längre röd Royal. Undrar om den med grön och den med blå förpackning helt försvann ur sortimentet?

12 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 9 januari 2022

 1. Trevlig skylt från resan.
  Ris är inte roligt men vår fina lilla butik har blivit så dålig med varor som har passerat utgår datum. Måste kolla allt numera.
  Kramar från oss

 2. Ja just ja! Förr var jag nästan storkonsument av Royal, men har inte sett produkten på länge. Har övergått till 47% choklad, skulle gärna se en annan ”bitindlelning”; lättare att bryta, längre och smalare. Som Royal.

  1. Vi måste troligen göra en kollegial protest mot Cloetta… vet inte om det hjälper, dom får ju för sig ofta att nu ska det förnyas och basta!
   Sedan får de nya kunder och struntar i oss trogna ”gamla”…

 3. Ett bra minne med en skylt från resan. Bara att hoppas att det blir bättre tider så att ni kan resa med läsarna igen 🙂

 4. Vilken fin marmorskylt till minne av den forna franska presidenten. Det tog ett tag att döpa esplanaden efter honom. Han dog ju redan 1974.
  Vad gäller Cloetta så vet jag inte vad du pratar om;-) Men jag är lika sur som du när varor helt plötsligt försvinner trots att de var riktigt populära. Här gäller det Brämhults Clementinjuice. Omättligt populär mellan november till april. Inte den här vintern. Har faktiskt ställt frågan varför via deras webbplats, men inte fått svar. Försök göra likadant med Cloetta. Du kanske får ett svar.

  Tusen tack för skylten och länken:-)

  1. Jag tror att Royal aldrig har haft en marknad i Sverige?
   Tror att jag i något skede ska skriva om mitt missnöje till Cloetta ändå.
   Kriminellt är det ju att ta in något gott på marknaden, låta kunder vänja sig, och sedan ta bort det hela efter 6 månader?
   Fanns en sådan Polly Sea Salt choklad en gång. Sedan ryckte producenten på axlarna och sa ”det var bara en säsongsvara”…

 5. Nej, har ingen som jag kan kasta ris på idag. Kan reta mig på folk, det händer men inte så att jag går runt och delar min frustration med andra. Hoppas du hittar en annan choklad favorit. Kram!

  1. Man vet var man hamnar, resmålet är klart. Sedan måste man inte åka på alla dagsutflykter, men många tycker att de har betalt för dem och vill inte avstå.
   Ett år hade vi jättetajt program. Sedan beslöt vi att en vilodag behövs och att äldre personer inte orkar gå långa vägar och i många trappor i varma länder.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.