Söndagens allt möjligt

Min mamma får tidningen God Tid som skickas till pensionärer som är medlemmar i någon av de många föreningarna vi har i vårt land. När hon har läst tidningen får jag den, och jag tycker att där finns mycket läsvärt. Till exempel något som det här, om vad vi behöver tänka på innan vi går bort.

Utöver pussel ikväll tittade jag på Bingolotto. Och tidigare i eftermiddags på reprisen av Mandelmanns, som inte gick att se i tisdags då Sveriges TV4 valde att ge plats åt statsministerns tal istället.

Och ja, jobbade som vanligt runt fem timmar i dag. Skrev ledaren preliminärt klart, hade layoutövningar med en kollega, räknade arvoden för denna veckas tidning, sorterade och svarade på mejl, gav ut texter till kommande tidning osv.

8 reaktioner på ”Söndagens allt möjligt

 1. Det är viktigt att det finns någon som vet hur det skall vara när man går bort. Har man inga anhöriga får man skriva ett brev.
  Glömde Mandelmans i dag men vi får snart se henne i Lets Danse.
  Soliga hälsningar från oss

  1. Ja, Marie ska vara med där och dansa. Ibland kollar jag på det, ibland inte.
   Och angående alla papper och lösenord, jag försöker ha en viss ordning här hemma så att min syster eller goda vänner hittar det viktigaste.
   Ingen sol i dag, men kramar sänder jag!

 2. Rubriken i tidningen påminde om nåt vi har här som kallas ”Det vita arkivet”. Tror det är ungefär samma sak. Fonus äger arkivet.
  Vad gäller tv-program kan jag lugnt säga att vi inte har samma smak alls. Å det trots att jag tvingat mig att titta på alla Mello-deltävlingar i år. Tror inte att jag gör om det.
  Så bra att vi alla är olika. Så tråkigt det skulle var annars;-)

  1. Bingolotto och Mandelmanns ska det vara 🙂 Mello har jag inte följt lika mycket i år.
   Så mycket bättre kan vara bra många gånger, även Guldkornen. Efterlyst tittar jag på då jag minns, och Ernst sommar och jul.
   Ja, mest tittar jag på Sveriges Tv 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.