Och så var marken vit igen

Hörde på nyheterna igår att det skulle komma fem centimeter snö på morgonnatten mot denna dag. Prognoserna stämde. Nu får vi hoppas att de stämmer även för veckoslutet. Då finns det hopp om att snön börjar smälta eftersom vi ska få plusgrader. Inte mer än 5–6 grader, men kombinerat med solsken kan det få saker att hända 🙂

En ny arbetsdag börjar. Jag drömde något om kriget i natt. Inte direkt en mardröm men något ändå. Inte konstigt alls med tanke på det nyhetsflöde som omger oss. Och ändå begränsar jag mitt nyhetsintag numera till max en timme per dag.

Då jag vaknade från drömmen sade jag till Gubben Gud att jag önskade få drömma något trevligare. Och det fick jag ❤

11 reaktioner på ”Och så var marken vit igen

 1. Hoppas att snön försvinner snabbt igen, men blir det bara solsken så töar den nog bort på nolltid, för nu värmer solen verkligen.
  Kram, Ingrid

 2. Fy vad tråkigt men det försvinner snabbt hoppas jag. Att man drömmer om kriget är inte konstigt med all information som man matas med.
  Kramar från oss

 3. Det kan man verkligen vara utan. Här har vi haft 3 soliga dagar och ändå ligger alla snöhögar kvar. De är så tätt packade att solen inte räcker till. Det går väldigt sakta för att nätterna är så kalla. Oftast -7 och t.o.m -10 grader.
  Vi ger inte upp hoppet. Det måste vända snart 😀

  1. Hoppet ska vi inte ge upp!
   Vi har samma här, kalla nätter som gör att det fryser på och smälter långsamt.
   Men vi är ju bara en bit in i mars. Kanske det ser bättre ut om en månad? 🙂

 4. Ni har fått en hel del av det vita i vinter. Hos oss ligger snön kvar lite här och var, och isen på gångvägar och fält tar sin tid att smälta. Kommer plusgraderna, som har hunnit till oss så är det stövlar som gäller ett tag. Att drömma om krig kan aldrig vara trevligt.

  1. Kriget kryper ju in under ens skinn. Imorgon har det pågått fjorton dagar och det är så sorgligt att vi inte ser ett slut på det.
   Nya hot kommer från den ryske presidenten hela tiden 😢

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.