Citron, maräng och färska bär

… det består denna bakelse av. Firade Internationella kvinnodagen med min syster på Café Favorit. Alla dagar kunde vara kvinnodagar eller dagar för män, eller fredens dagar eller bakelsens dagar eller vad som helst. Allt kan firas och vissa saker kan sörjas och saknas, vara ihågkomstens dag.

På Café Favorit finns så gott som alltid små konstutställningar. Nu minns jag inte längre vad konstnären heter, men tavlorna pryder sin plats.

Det är sällan folktomt här, så jag fick vänta en stund och passa på tills kunderna hade gått. Vill inte be om lov av någon då det gäller att publicera bilder på min blogg. Folkmassor på allmänna platser är en sak, men människor som går att känna igen och som sitter på ett café i en småstad fotograferar jag ogärna utan tillstånd 🙂

Nu ska jag läsa dagens tidningar och en del nyheter på nätet. Senare kopplar jag som vanligt av med pussel.

8 reaktioner på ”Citron, maräng och färska bär

 1. Det är väl en key lime pie, eller hur!? Sådana år jag ibland i USA. Min man är totalt förtjust i detta bakverk.
  Skrattade gott åt ditt argument med att fota folk. Jag menar de flesta bilder du lägger upp är ju helt befriade från mänskliga varelser. Så fotot du tog idag är ju inte direkt ett undantag;-)

  1. Jag väntade på att de fyra som satt i rummet gick ut, de hade nog tittat långt på mig om jag fotat ”dem” och sedan vet jag inte vem som vill synas i en blogg.
   Däremot kan det fångas en eller annan person på nån gata eller på torget då jag fotar där 🙂

 2. Oh vilken läcker bakelse. Så mysigt med fika på ett café. Lite nyheter måste man lyssna på men jag försöker att inte se för mycket.
  Kramar från oss

  1. Jag håller mig uppdaterad varje dag men försöker att inte sluka för mycket info om allt det hemska, då jag ändå inte kan eliminera den som startade kriget…
   Många kramar!

 3. Det ser läckert ut.
  Skönt med en kafé som har färg på väggarna Jag känner att jag måste måla om mina vita väggar hemma för jag inte står ut med det längre. Tar tillbaka min tidigare färg. Eller nåt annat. Jag funderar.

  1. Färger behövs, även om jag har en svart vägg i sovrummet, resten vita. Och grått mönster i ett annat rum.
   Men kan sedan ha en knallgrön kruka som piggar upp 🙂

   1. Det finns en hel del färg hos mig men väggarna ska piggas upp. Har också en hel del även på väggarna som fotografier och tavlor. Hjälper inte.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.