Torsdagsträd

Jag har min serie Trees on Tuesdays, men är aktivare där om somrarna har jag märkt. Då jag såg att bloggvännen Geddfish då och då lägger ut Trees on Thursdays kom jag på att de två foton jag tog i dag i all hast, då jag var på ärenden på stan, passar bra in i den kategorin 🙂

Lite motsolsdramatik på Brandensteinsgatan mot väst där solen senare gick ned.
Och träd i parken vid samma gata då man blickar österut. Polisstationen syns i bakgrunden och en långtradare med stockar på släpet kan ibland synas i centrumtrafiken.

Men här ser ni hur mycket snö vi ännu har kvar och att gatorna är både isiga och knöliga 😀 Men jag är glad för att vi har både gator och hus kvar och inte bara gropar och hål av missiler.

Den här dagen har annars känts bra. Jag hade en kort böne- och meditationsstund i morse. De behövs och de brukar hjälpa. Jobbet har löpt bra. Jag slutade klockan 17.15 och fortsätter först imorgon.
Jag kände också i dag att jag ville uppmuntra en vän som behövde det och förde ett paket kaffe och en tetraförpackning rosévin till henne. Delad glädje är dubbel glädje. Någon dag kan det vara jag som behöver uppmuntran.

14 reaktioner på ”Torsdagsträd

  1. Tänk, att jag blir så nostalgisk av de här bilderna… Hur många gånger har jag egentligen rullat och gått där… Nu blir Lovisa-besöken rätt glesa, men snart är det dags, håret irriterar!

  2. Undrar varför du fotar mera träd under sommaren – hahaha;-) Men din motljusbild är kanooooon. Tänkte idag att träd utan löv är nog det tråkigaste som finns. Visst har man en betydligt bättre utsikt, men lövverk är betydligt mera tilltalande. Snart är vi där igen:-)

  3. Vi har mer snö än hos dig men vi är ju i mitten av Sverige och man kan vänta att vi ska ha vinter flera månader till. Först i maj kan det vara snöfritt men nu längtar man till fast mark under fötterna. Ljuset har i alla fall kommit tillbaka men oj så orolig jag är för kriget som rasar och det stackars människor som får försöka komma undan med barn och gamla. Fy sjutton för krig

    1. Ja, det är härligt då det är ljust redan före sju på morgonen och kvällarna blir allt längre och ljusare även de ❤
      Skulle vara härligt med alla tankar och känslor kring våren, och det att pandemin lättar – men så kom kriget 😦

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.