Utsikten den här dagen

Det är sängläge som gäller så gott som hela dagen. Började frysa igår då jag lade mig. Två timmar senare var kroppstemperaturen 38,1. Lätt muskelvärk men en värktablett hjälpte för stunden. Tar tidigast imorgon corona-hemtest, orkar inte i dag.

Hur orkar jag då skriva ett blogginlägg? För att det tar cirka tio minuter. Och jag vill skriva något varje dag. Kommer det inga inlägg kan ni räkna med att jag är helt däckad. Inför resor jag gjorde förr brukade jag skriva förhandsinställda inlägg, så att sviten på närmare 3000 inlägg i rad inte ska brista 😀

Men som sagt, sängläge hela dagen. Tidningar, böcker, vatten och vila. Har bara skickat meddelanden till mina närmaste kollegor på tidningen om läget, och totalt jobbar jag idag max en timme. Och det jobbet delas upp i tre gånger 20 minuters pass.

Hörs förhoppningsvis imorgon!

27 reaktioner på ”Utsikten den här dagen

 1. Stackarn! Krya på dig. Du lyckades ju undvika Covid-19 för några veckor sedan. Hoppas att du återigen är negativ. Krya på dig!

  1. Jag har hemtest, men misslyckades förra gången med det – kom ingen vätska ut från röret… bomullspinnen hade troligen sugit upp allt.
   Nu då det är vårdstrejk kan man inte heller testa sig i Lovisa, måste till grannstaden Borgå, känns inte övermäktigt men onödigt.
   Förra testet vid vårdcentralen gav negativt resultat. Har varken snuva, hosta eller halsont och febern försvann. Antar att jag stressat för mycket igen.

   1. Skönt att det inte var corona. Krya på dig och hoppas du får en God och Glad Påsk !

   2. Testade mig inte denna gång, men det gjorde jag gången innan som jag hade en dags febertopp.
    Då var det inte corona. Nu har jag varit ensam hemma flera dagar och jag hade ju inga andra symptom heller, så jag antar att det inte var covid 🙂

  1. Skulle det vara så enkelt att hoppa ut ur ekorrhjulet… Jag har alltid varit oerhört plikttrogen, jobbat hårt och nu för att klara mig som ensamföretagare och singel.
   Har ändå mycket börjat fundera på om jag kunde göra saker på annorlunda sätt, delegera, prioritera och skippa i ännu större utsträckning, men vill ju inte att vår produkt, tidningen Nya Östis, ska lida…

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.