Skyltsöndag, den 24 april 2022

Tiden går verkligen fort när man har roligt, sägs det ju. Det här är sista söndagen i april månad och den ska firas med en rejäl och riktig skylt. Ibland drar jag till med andra slags texter, sådana som finns på planscher eller texter på trottoarer. Tröskeln att vara med i denna utmaning är låg. Den förvaltas av bloggaren BP med bloggen Konst eller Konstigt, och är en av många roliga utmaningar som finns i Blogglandia.

För att lugnet ska bibehållas på ett avsnitt av Brandensteinsgatan får alla inte kör här under sena kvällstimmar och på natten.

6 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 24 april 2022

 1. Den översta, runda skylten ser sprillans ny ut. Sedan måste jag säga att jag aldrig kan tyda röda och svarta tider när de visar exakt samma tider men i parantes respektive i rött. Ja, ja, jag är ingen Einstein;-)
  Några riktigt förvirrande skyltar:-) Tusen tack för dom och länken:-)

 2. Europeiska (trafik)skyltar är så kännspaka med bilder och symboler ( och ibland text.) Här i USA är det oftast text som gäller och mera sällan symboler.
  En gång då vi inhandlat ngt från ett visst blåvitt varuhus och öpnade manualen för hur hyllan ( eller vad det nu var) skulle byggas ihop sade maken:
  -Det märks att detta är från Europa. Ingen text, bara bilder. 😉

  1. Ja, alltså på Ikeas bilder kan man ju bli lite galen 🤣 Till och med bilder på skruvarna, men nästan inga texter.
   Symboler på trafikskyltar tycker jag ändå är kul, men ibland då det finns många av dem och mycket text undrar jag hur någon som kör förbi ska hinna läsa det utan att stanna upp 🙂

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.