Blandade bilder och svar på frågor

Då jag träffade väninnor i fredags drack en av dem en Dry martini, vilket måste förevigas. Inte ofta jag ser den drinken nuförtiden 🙂

Hos Saramadeleine Orsakullan är dagens fråga i majutmaningen ”Chokladbollens dag, blir det någon chokladboll idag?” Svar: Någon chokladboll har jag inte men annan choklad finns så det blir säkert några bitar i dag.

Utförsäljning som också blev uteförsäljning 😀 I lördags fyllde lokala Sähköpiste/IHK två år. Det är som ett litet varuhus med arbetsredskap och arbetskläder och grillar och annat som nu är aktuellt för trädgården, i våningen på gatunivå. Utbudet är enormt.

I bottenvåningen finns en inredningsavdelning och även där är utbudet massivt. En del av de sakerna fanns till utförsäljning utomhus 🙂

Dagens fråga i boken ”En fråga om dagen” är Hur skulle du vilja bli ihågkommen? Svar: Som en generös och positiv, vänlig person. För det mesta glad. Även som skribent av artiklar, några böcker och blogginlägg.

14 reaktioner på ”Blandade bilder och svar på frågor

 1. Visste inte att det är chokladbollens dag idag. Ändå gjorde jag några igår och åt precis två stycken. Mina är lite annorlunda. Består av dadlar, äkta vaniljpulver, kokosolja, havregryn. Jättegoda.
  Ha det bäst, kram!

 2. Träffa väninnor är lite extra guld i tillvaron. Dry martini de har jag inte druckit sedan jag var ung. Dricker inte alkohol alls nu, de är inte så bra kombo med cellgifter. Vatten är livet 😊
  Jo jag har bestämt att göra några chokladbollar till aftonen.
  Jag vill bli ihågkommen som den jag är😊
  Kramiz

 3. Chokladbollar är en passion för min del men det ska vara goda sådana. Dock hade jag missat att det är chokladbollens dag i dag. Någon finns inte här hemma men jag ska på en aktivitet i kväll och där kan man köpa dem. Kanske läge att slå till…

 4. Den drinken har jag inte smakat på länge men gillas. Inga chokladbollar idag.
  Svarade som du på dagens fråga
  Kramar från oss

 5. Jag tror alla länder har sina olika att fira, Jag tyckte att de sa nåt om kardemumsbullens dag som är ungefär halvvägs på året för kanelbullensdag.
  Tyvärr misslyckades 2 gånger med kanelbullen och där med tappade jag lusten lite till bakning. Tilläggas kan att jag har lyckats massor med gånger med kanelbullen för och vet inte vad som gick snett.😵

   1. Absolut.
    🤗
    Mina svar börjar bli kortare och kortare men jag hinner knapp med. Och jag vill ändå lägga kommentarer.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.