Trees on Tuesdays från arkivet

Träden i den är serien är inte nödvändigtvis fotograferade på en tisdag, men de visas på en tisdag. Här är det solregn från söndagen den sjunde augusti som gäller, och ett träd som ligger på andra sidan gatan där jag bor.
En stor ek på kollegan Annas gård i Renum.

Genom tiderna var det en annan bloggvän som började med den här utmaningen. Hon slutade mig veterligen blogga helt och jag vet inte vart hon tog vägen. Men hennes idé lever vidare och sånt är alltid kul tycker jag.

11 reaktioner på ”Trees on Tuesdays från arkivet

 1. Igår var jag in på Susans blogg igen för att kolla när hon senast gjorde inlägg. Det var juli-2020. Jag har varit orolig eftersom hon har berättat att hon har cancer. Nu gick jag in på hennes Instagramkonto och lyckades se, trots att jag inte har något konto där, att hon har gjort ett inlägg i maj i år. Hon gjorde tydligen en bussresa i Norge då. Något lugnad, men undrande ändå. Om hon gjorde ett inlägg där hon skrev att hon tar paus eller något liknande så slapp vi ju undra, vi är många som undrar vart hon tog vägen.

  1. Har resonerat lika. Att det hade varit skönt att läsa ett inlägg om att hon pausar.
   Om hon till exempel inte ville berätta att hon är sjuk.
   Nu får vi hoppas att hon återhämtar sig 🙏 Några andra har också skrivit att de från och till sett livstecken av henne.

 2. Susan ger allt nu för hennes yrkesfotograf karriär. Jag följer henne på Fb. Många bröllopsfoton har det varit det sista och gravida kvinnor. Där är hon ganska aktiv. Hon har också gjort en resa för inte länge sedan.

  1. Vad härligt att höra – tack för uppdateringen!
   Hon behöver ju inte berätta allt det där för andra och hela världen.
   Men för oss som kände henne och följde hennes blogg tidigare kändes det konstigt och oroväckande då hon ”bara försvann”.

 3. Så härligt att höra, vad glad jag blir! Har varit orolig och kollat då och då. Hon var ju öppen med att hon har cancer, skrev det på sin blogg så hon borde kanske förstå att man undrar.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.