Molnformationer fascinerar

Då jag får syn på en molnformation som liknar något, såsom den här enligt mig liknar en stor örn – då gäller det att vara snabb med kameran. Inom loppet av några sekunder kan formationen ha ändrat skepnad.

Vad jag inte såg var att bakom örnen finns något som liknar en katt, ett stort ljusrött katthuvud. Två ögon, två öron.

Någon har också sett en tjej med långt hår här.
Fascinerande!

27 reaktioner på ”Molnformationer fascinerar

   1. De är fantastiska formationer, men snabb måste man vara när nåt spännande dyker upp. Det är ögonblickets konst.

 1. Det ser ut som en eldfågel hämtad ur någon fantasy-film. Läckert!
  Vet inte om det bara är jag, men de små molnen i nedre bildkant påminner om siluetter från den Thailändska övärlden med havet nedanför som lyser gult av den nedgående solen.

 2. Det är härligt att fantisera om molnformationer. Idag sa Kent titta en hund och pekade och ett tjockt moln så precis ut som Jossan, men när jag hade sprungit och hämtat mobilen för att ta kort hade det redan ändrat sig.

 3. Sådant brukar jag roa mig med ofta, speciellt om jag vilar på soffan och kikar ut mot himmelen, finns hur mycket som helst att se ju. 🙂

  Ha det bäst nu Carita.

 4. Såg örnen innan jag ens hann läsa texten, så coolt!
  Älskar att sitta eller ligga och titta på moln, vilket skådespel det kan vara ibland … en liten notis; det var min mamma som lärde mig uppskatta och titta på moln när jag var liten, så berättade vi, eller mest hon, historier … eller sagor, genom hur molnen förändrade sig osv. Underbart! Jag gjorde även det med min son när han var liten ❤

  1. Exakt så. att ligga eller sitta bakåtlutad i en bekväm stol och bara iaktta molnen… härligt!
   Och sådan fantasi de väcker.
   Underbart också att du förde det vidare till din son ❤

 5. Häftigt! Det första jag såg var inte en örn utan ett flygplan. Tänk att en molnformation kan tolkas på många sätt av olika människor. Där har fantasin inga gränser:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.