Fler blandade bilder och feeling-looking-good

Text på en vägg i köpcentret LUNDI i Borgå. Det här hade förstås passat in på Skyltsöndag, men jag har nu så många bilder av riktiga skyltar på lager att den här får gå ut och beskriva hur jag känner mig nu.

”Du har så fint hår” sade kassan i Systembolaget i går till mig. Glad blev jag och jag hade ju precis kommit från frissan då. Dessutom hade jag dagen innan fått mina provsvar från arbetshälsovården. ”Sällan vi ser en 60-åring ha så här bra kolesterolvärden”, sade sjukskötaren där.
Jag trodde jag skulle ha vuxendiabetes också och få bannor för övervikten, men vi kom fram till att den inte alltid är farlig. Jag kan ännu röra på mig och jag känner att jag mår bra för det mesta. Det räcker.
Café Favorits gård den 19 augusti. Ett av många fina sommarminnen.
En staketstolpe i Borgå.

15 reaktioner på ”Fler blandade bilder och feeling-looking-good

 1. Gratulerar till din fina hälsa, ett par kilos övervikt har väl många av oss, skönt att det inte var så farligt då.
  Ha det så jättefint nu och njut av livet, en tårtbit vore väl något just nu. 😉

  1. Jag har inte bara ett par kilos övervikt, jag har ärligt sagt minst tjugo 🙂
   Men enligt vården är det inte alltid farligt ens det. Om man orkar bära sina kilon, om man kan gå och cykla med dem – om värdena är ok, då är allt ok 🙂

 2. Visst hade den skylten varit perfekt till Skyltsöndag:-) Alltid kul att får spontana kommentarer av personer som man inte känner. Å ditt hår är verkligen fin, det har jag sagt många gånger.
  Stort GRATTIS att ”bilbesiktningen” av din kropp var lika u.a. som den av bilen. Fantastiskt! Å den där erbarmliga kroppshetsen står mig upp i halsen. Trivs man med sin vikt oavsett ”mängd” så är det det allra viktigaste enligt mig.

 3. Alltid roligt att få beröm av någon. Skönt att värdena var bra och det viktigaste är att man känner sej frisk.
  Gillar också staketstolpen.
  Kramar från oss

 4. Underbart med ett så fint provsvar. När det gäller utseendet tror jag att man speglar vad man själv tycker. Om jag känner mig ”looking good” då utstrålar jag det också. Alltså, upp med hakan och….. du är ”looking good” ! 💪

 5. Jag älskar staketstolpen. 😀
  Sen fick jag en gott skratt över att ni har så finfina kassor på systemet att de kan smickra en.
  Alla kassor borde överösa oss med komplimanger. inte bara kassan i Lovisa. Jag säger bara AI 😉😉😉

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.