Skyltsöndag, den 11 september 2022

Det här datumet är ju på något sätt för evigt förknippat med ett visst bombdåd. Sedan slog det mig att en barndomsvän fyller 60 i dag. Jag skulle skicka kort men jag glömde 😭, så det fick bli ett mindre personligt Whatsapp-meddelande istället.

Jag har ganska många bilder på riktiga skyltar nu, som jag samlade på mig under LHH-dagarna och under Shopping by night i Borgå. Länkarna till fler bloggare som är med i utmaningen hittas via BP:s blogg.
Bloggvännen Ordodlaren fanns på plats på Delikatessmarknaden under evenemanget Lovisa Historiska Hus och sålde chiliprodukter.

19 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 11 september 2022

 1. Dagen är för alltid förknippad med det hemska bombdådet i New York. Glömmer aldrig bilderna på TV. Jag har besökt staden och varit uppe i ett av tornen.
  Fina skyltar du hittat.
  Kramar från oss

   1. Jag har inte heller rest utanför Finlands gränser på snart tre år! Var i februari 2020 i Sverige. Sedan kom pandemin.
    Hoppas orka och kunna resa nånstans kanske på våren.
    Kramar!

 2. Jo, vi minns väl alla vad som hände detta datum 2001, över tjugo år sedan nu, känns inte som så länge konstigt nog, man har ju matats med det flera ggr i veckan även nu i vår tid, ruggigt var det iallafall, världen förändrades till det sämre.

  Chilli gillar jag men frugan är sk skeptisk till den produkten, således får jag ha den för mig själv. 😉

  Ha en underbar valdagskväll.

 3. Två riktigt vackra skyltar i skrivstil. De påminner om kalligrafi. Väldigt snyggt. Skoj att du samlat på dig en massa skyltar. Perfekt! Då är ditt framtida deltagande säkrat:-)
  Tusen tack för dina skyltar och länken:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.