Hälsostegen, dag 9

Bilderna kommer i lite omvänd ordning, inte kategoriskt så som jag fotat dem under promenaden. Valde att börja med den jag tyckte blev bäst 🙂

I dag blev det 3263 steg. Totalt är jag uppe i 32 023 steg. Målet på 31 dagar är 75 000.

Det känns riktigt bra varje dag då jag är ute. Allra bäst förstås de här dagarna då det är +12 grader och sol. Friska vindar stör mig inte. Men grå dagar med regn är inte lika roliga. Då går jag kanske bara ett par kvarter för att få ihop dagens mål som är 2500 steg.
Vårt fina rådhus, åter en gång 🙂 Även andra var ute och gick den här soliga höstdagen.
Klarblå himmel, kan minsann inte klaga 🙂
Bra avbrott i jobbet att komma ut, så det här får gärna bli en vana.
Ska nån dag gå till lokala sportaffären och höra mig för om de har Icebugs, för att vara på den säkra sidan att jag kan få sådana om en månad eller två. Mycket är ju nuförtiden svårt att få tag på bums, leveranstiderna är långa. Och jag vill inte att mina promenader ska sluta abrupt för att jag inte har skor som klarar av halka.

17 reaktioner på ”Hälsostegen, dag 9

 1. Vad bra att du redan nu tänkte på Icebugs. Det är ett måste sedan förstås. Andra bilden tycker jag bäst om. Det drar blicken rätt in i bilden. Ha en trevlig ny vecka, lycka till med hälsostegen och kram!

  1. Har haft mycket jobb och att sedan få inplanerat en promenad och ett biobesök – det har gjort att jag knappt hunnit godkänna inläggen på bloggen 🙂
   Men härligt att se att många läser och peppar mig med promenaderna. Tack och kram!

 2. Det har varit en underbar dag med sol och nästa vindstilla. Vackra bilder från din promenad. Skall också räkna ihop mina steg och fundera hur många jag skall få ihop.
  Har en promenad till så du får en notering senare.
  Kramar från oss

 3. Första och andra bilden är så himla bra. De visar höstsolens ”skuggspel”. Så Läckert!
  Ifall du inte hittar Icebugs kan du alltid köpa broddar som du sätter på dina vinterkängor. Icebugs är bättre såklart då de har dobbar under hela skon. Dobbar sitter ju bara under hälen, men de gör ett bra jobbdom med.

 4. Ert Lovisa väder såg ut som vårt idag, söndag. Sol från en klarblå himmel och 15 grader varmt hade vi.
  Bra jobbat med stegen. Varenda litet steg räknas ! Heja, heja! 💪

  1. Tack för hejandet, varje liten pepp hjälper mig.
   Visst har hösten så här långt varit fin, för mig får det gärna fortsätta vara +11 – +12 grader väldigt länge till 🙂

 5. Köp ett par glada regnstövlar och en bra regnkappa, så blir allt mycket roligare. Man ska inte hänga upp sig på gråa dagar. De är många och då tappar man bara tid att ständigt gå i ide.

   1. Det är ju en framsteg det med. Så glad jag vet.
    Jag lyckades även omvända en av mina kunder i måndags,när hon klagade på måndagar, och jag sa, att måndagar i princip mina favorit dagar. Hon frågade varför. Ju, tiden går ju så fort och med en måndag kan jag känna att det är en ny början. Kan testa nya saker, nya vägar. Ser inte alls som en jobbig dag.
    Hon funderade lite och medgav att det är inte så dumt tänkt. Vi har bara ett liv. Då är det så onödigt dumt att dissa dagar och väder av olika anledningar. Jag känner att jag har inte råd med det.

   2. Precis, måndagen är inte en jobbig dag – en ny vecka börjar då, nystart, nya vägar 🙂
    Alla dagar kan vara bra dagar om man så vill – å andra sidan vet vi att alla dagar inte är det, ibland är vi sorgsna, det är tungt.
    Men så kommer bra nya dagar.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.