Dags att öppna adventskalendern!

Första luckan i adventskalendern öppnades i dag.
Vad då, inte första december?

Nej, det är första november, men då julen kommer till butikerna redan i oktober så köper jag en adventskalender redan då. Jag började med protesten ifjol och fortsätter i år. Öppnar en lucka fram till den 24:e november. En liten bit god After Eight-choklad verkar finnas i varje. Den första hade formen av en väderkvarn, få se vad som kommer härnäst!

I dag börjar jag fylla i steg och poäng i Folkhälsans Aktiv året om-kampanj. Jag skriver inlägg om mina fortsatta promenader, under kategorin Hälsostegen, men jag gör det inte längre varje dag och jag samlar flera dagars steg där.

19 reaktioner på ”Dags att öppna adventskalendern!

 1. Det var en bra idé. After Eight som är så gott men längesen jag åt.
  Har besökt diabetes läkaren och alla prver var bra utom långtidssockret. Får va lite försiktig med godis och kakor.
  Kramar från oss

  1. Ja, det är trist att du behöver hålla igen, men värre kunde det ju också vara.
   Jag var överraskad över att jag inte hade diabetes, med min övervikt och mina rätt osunda vanor…
   Försöker nu hålla igång med promenaderna – tycker annars att vi i denna ålder, på livets andra planhalva, ska få unna oss sånt som är gott.
   Kram!

   1. Du får inte diabetes 1 för osunda vanor utan det är ett fel i kroppen som gör att den inte tillverkar insulin. Diabetes 2 däremot kan bero på vanor men är enklare att hantera. Motion och ändrade kostvanor brukar fungera. Kramar

   2. Okay, nu lärde jag mig åter nåt nytt! Det där med att kroppen inte tillverkar insulin, och diabetes ett visste jag inte.
    Sånt lär man sig förstås då man drabbas själv…
    Hoppas att mina ändrade motionsvanor hjälper mig att hålla mig någorlunda frisk. Kosten är det si och så med, och vin vill jag ha då och då 🙂
    Kramar till er!

 2. Haha … en lysande idé med att starta kalenderöppningen redan nu!
  Bra att du hänger på den nya kampanjen!
  Ha en fin onsdag!

 3. Rolig idé, och jag bara frågar …varför inte?
  After Eight är visserligen inte min favorit ( känns som om jag suger på tandkrämen) men smaken är ju olika som bekant och jag vet att det är många som gillar det.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.