Skyltsöndag, den 12 februari 2023

Den här bilden togs på en promenad den 24 januari. Det är inte ofta en text ses bara på svenska! Antar att det på andra platser fanns texter på finska, för det har funnits rätt många skyltar här kring det här vägarbetet.

Och ja, det här med särskrivning är inte så lätt…

Det här med skyltar på söndagar är en rolig utmaning som vem som helst kan delta i. Arvet efter bloggaren Pumita, som började med det här, förvaltas nu av allas vår bloggvän BP. Hos henne hittas länkar till andra bloggare som är med.

8 reaktioner på ”Skyltsöndag, den 12 februari 2023

  1. Byggarbetaren på skylten ser betydligt smidigare och ”yngre” ut än sina svenska kusiner kan jag säga;-) Lite roligt att särskrivning här är lika ”vanlig” som i finskspråkiga Finland. Det borde vara en (klen) tröst. Sedan är ju du liksom jag arbetsskadade – hahaha:-)

    Tusen tack för din fina skylt och länken:-)

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.