Kan bli lite tokigt att se ut

… då bilder tas med inställningen ”Sport” på kameran. Det vill säga så att du håller knappen nere och följer skeendena på planen medan kameran knäpper många bilder efter varandra.

Råkade få bild på spelaren som utsågs till Tors bästa, Juuso Suotula. Men jag tror inte att hans högra hand är precis där den ser ut att vara… för det är ju en jäkla fart i spelet 🙂

Den här bilden är tagen uppskattningsvis en sekund senare.

Tor besegrade SS Storm från Sjundeå med siffrorna 6–2 och ligger etta i tabellen med två matcher kvar i grundserien. Där är jämnt i toppen mellan tre lag.

Jag fick ihop 3000 steg i dag och nu är det så skönt då det är ljust utomhus ännu vid halvsextiden, så då matchen var slut vid klockan 17 hade mörkret ännu inte lagt sig 🙂

14 reaktioner på ”Kan bli lite tokigt att se ut

 1. Så härligt att vi går mot ljusare tider, är ju trevligare att ta en promenad i kvällningen om det är ljusare, absolut.
  Tror jag har en sådan funktion på min mobil, undrar hur det fungerar?
  Jag får kolla instruktionsboken. 😉

  Ha nu en fin afton.

 2. Just det – sådana bilder som du visar är drömfoton för mig. Att fånga action i en innebandymatch. Men då behövs en systemkamera som du behärskar. Klarade aldrig av inställningarna på en systemkamera. Så jag får väl fortsätta titta på action-bilder här hos dig. Grattis till TOR:s storseger. Hoppas TOR går upp i högsta serien igen:-)

  1. Det har krävts några år av övning och med mitt objektiv får jag inte de bästa bilderna, men då jag sitter nära sargen såsom här blir bilderna hyfsade.
   Om Tor kommer upp från Finlandsserien avancerar vi till division ett, och därifrån kan vi sedan ta oss upp till innebandyligan. Det som i Sverige kanske kallas Elitserien?

 3. Trevlig lördag du fick med säkerligen spännande match! Och grattis till vinsten till favoritlaget. Ljust till runt 17.30 tiden här med och ljust före kl.7 på morgonen. Så mycket lättare att stiga upp i ottan då också! God fortsättning på helgen!

  1. Jag ska försöka komma upp tidigt någon ledig dag. Vaknade 9.30 i dag men tänkte äsch, jag har rätt att vila hur länge jag vill och sedan steg jag upp halv elva 🙂
   Frukost blev det halv tolv.
   Ha en skön söndag!

  1. Ja, ljusare kvällar och snart kanske också lite varmare. Det har varit en lång och mörk och på olika sätt tung vinter.
   Tror att de ständiga nyheterna om kriget har tryckt ner oss alla, som en följd på en lång pandemi.
   Kramar!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.