Trees on Tuesdays, och nästan 6000 steg!

En lite annan rutt igen, nu i sällskap av väninnan AB. Omgivningen här kring åsen, campingen och badstranden är fin. Himlen blå, solsken och totalt antal steg med alla promenader i dag blev 5836. Kan det bli bättre?

Nå jo, antalet steg kan öka men jag har sedan första oktober haft 2500 som mål för varje dag. Det betyder 7500 på tre dagar. De senaste tre har jag gått över 14 000 steg och i dag var det dag nummer 158 på raken 💪 Inte ska här nu börja överdrivas 😂 Överaktivitet är alldeles säkert av ondo.

Bästa aktiviteten på länge hade jag också på klockan, 34 procent. Då jag inte gjorde många knop i somras eller före den första oktober var aktiviteten sällan högre än 6 procent 🙄 Avsevärda förbättringar har alltså skett.

Och kvällen avslutades med vernissage, skumppa och makarons. Bilder från den tillställningen lämnar jag till imorgon.

12 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, och nästan 6000 steg!

 1. Vacker bild med blå himmel och sol. Här har det snöat hela dagen.
  Du ökar stegan varje dag och jag kan bara applådera.
  Kramar från oss

 2. Vilken härlig solig dag, perfekt för en långpromenad som du gjorde idag. Ska bli skoj att se dina bilder från vernissagen:-)

  1. Jag har inte hunnit med när det gällt att godkänna och svara på kommentarer men bättre sent än aldrig 🙂
   Livet har känts bra den här veckan. Ingen jobbhets, har hunnit med annat, dagarna blir längre och ljusare.

 3. 💪🎉 Grattis och god fortsättning! Jag hörde åter på radion idag om hur viktigt det är att vi rör på oss, så heja, heja!

  1. Många har sagt det till mig – bra att ha ribban lågt, då kommer jag över den varje dag.
   Hade jag satt målet på 4000 steg per dag hade jag troligen inte orkat genom den snörika, kalla och mörka årstiden.
   Ha en fin onsdag även du!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.