Trees on Tuesdays, och snöläge från tre månader

Bilden tagen en kväll den 18 januari. Snömängderna har varierat sedan dess, men det här är ju inte speciellt vackert. Nånstans ska snön tillfälligt skyfflas bort från gatorna, innan den förs till snöavstjälpningsplatserna, och då åker den ofta in i parkerna först.
Snöhögar i närheten av mitt hem, den 27 februari.

Klockan var här lite över 18, så det är betydligt ljusare när vi kommit till den 18 mars. Men snön är ännu inte helt borta. Dock är det nu redan ganska lätt att klara sig utan Ice Bugs på fötterna.

En del av promenaden den 18 mars gick till idrottshallen, totalt blev det drygt 3100 steg den dagen.

6 reaktioner på ”Trees on Tuesdays, och snöläge från tre månader

 1. Skönt att ljuset åtminstone har haft vett att visa sig. Även om snön fortfarande ligger kvar. Hoppas nu det sista smälter bort och att det inte kommer mer!

  1. Det ser ganska lovande ut, att det inte ska snöa mer, men visst har vi fått snö i april och maj också – med den skillnaden att det lika fort som det kom även smälter bort.

  1. Ja, det lättar mycket – och sommartid blir det på söndag. Fastän jag inte gillar klock-visar-vändandet… så blir ju kvällarna nu betydligt ljusare från och med söndag.

 2. Det finns visst hopp i år också – alltså att snöhögarna försvinner och att det blir vår på riktigt, inte bara i kalendern med vårdagsjämning igår och sommartid på söndag…

  1. Ja, kalendern säger i alla fall så 🙂
   Jag börjar bli orolig för att klimatförändringen för vår del här i Norden betyder kallare vintrar, rikligt med regn och snö… och så några extremt heta sommarveckor.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.