Har börjat packa

Bilden av Lovisaån i Garnison tog jag i söndags. I dag skiner solen och snön smälter med fart. Skönt. Stora högar finns ändå här och där och då det ligger sand i dem dröjer det innan det är borta.

Promenerade till reikibehandlingen och hem tillbaka för att få dagens steg. Tog dessvärre inga foton. Tycker att jag har fotograferat centrummiljöerna så många gånger.

Har börjat packa för kryssningen och har lite svårt för att bestämma mig vilka kläder jag ska ha med mig. Jag klär ganska sällan upp mig i feststass, men skulle ändå vilja känna mig lite finare och inte ha samma plagg som hemma vid datorn 😂 Å andra sidan vill jag inte heller att resan ska skapa stress. Så det blir nog ganska vanliga Carita som far iväg. Via frissan ska hon ändå imorgon.

14 reaktioner på ”Har börjat packa

 1. Tycer inte om att ha finkläder men en snygg skjorta och jeans är ok.
  Du får ha en avkopplande resa.
  Kramar från oss

 2. Och jag som trodde att du skulle åka till Stockholm idag. Där hade jag fel. Förstår att du inte riktigt vet vad du ska ha med dig i klädväg. Ska du dansa på båten är ju lite festkläder helt okej, även om jag tycker att jeans och kavaj räcker till helt ock hållet.
  Vädermässigt ändrar sig det hela tiden. Istället för regn fick vi 10 grader och sol idag. Så vad du än tar med sig så kan det bli fel. Ta lite av varje, eller ställ in dig på att köpa nya kläder på rea;-)

  PS. Tusen tack för din överraskning:-) För det var det verkligen – en överraskning alltså. Blev sååååå glad:-) DS.

  1. Vad bra att kuvertet kom fram! Ville överraska dig 🙂
   Ja, vi får se hur vädret blir, tar kanske med paraply… å andra sidan skulle jag inte vilja släpa på ett sånt då jag bara har ett stort, som inte går att fälla ihop.
   Vi tänkte bara gå till Fotografiska och dit är det ju inte så lång väg.

 3. Jag tycker att det är det som är så roligt, att få ta med olika lite finare kläder att kunna byta till varje middag. Annars är jag nästan aldrig finklädd här hemma men på semestrar älskar jag att klä upp mig till middagarna.

  1. Lite kan jag klä upp mig men jag äger inte så många väldigt fina festplagg.
   Kanske av den anledningen att jag rensade rätt mycket vid skilsmässan och har rätt lite plats här hemma nu, vill inte ha plagg som jag inte använder ofta 🙂
   Men jag förstår hur du tänker och jag tycker det är trevligt med människor som klär upp sig och också på det sättet hedrar någon tillställning, kommer fin till en fest.

 4. Hoppas du hittar rätt kläder och saker att stoppa i resväskan. Jag tänker dock att oavsett vad det blir så är det dina upplevelser som är de viktiga, inte om du har byxor eller kjol på dig 😉

 5. Vad kul att du ska ut och kryssa.
  Några klänningar till middagen är nog bra att ha med. Kan ju även var kjol och blus som man lätt kan kombinera till olika varianter. Jag tar sällan med mig kavajer numera, istället sjalar man kan hänga på lite olika sätt över axlarna, tar mindre plats och väger mindre.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.