Det blir bara att ta nya tag!

Resan till och från Jyäskylä gick bra, och vi supportrar utgör ett bra och sammansvetsat gäng. Vi surar inte länge efter förlusterna. Många av oss har varit med många år, själv har jag varit aktiv som supporter över 25 år. Och under de åren har jag sett en hel del av motgångar, bittra förluster, men också härliga segrar. Så är det ju. Ett lag kan inte alltid vinna, men ett lag behöver sina fans som mest då det är jobbiga tider.

Nu tar vi ny fart på långfredag. Vinner vi då hemma blir det ny resa till Jyväskylä följande dag, lördagen den 8 april.

Paus i Heinola på väg upp till matchen.

Palokan yhtenäiskoulu, en stor skola som också inrymmer en idrottshall. Har varit här ett antal gånger, på innebandymatcher.

Byggnaden var så stor att den inte fick plats på en bild 😂 Här syns också Tidstrands buss, bolaget som både laget och vi anlitar. Men vi åker förstås i separata bussar.

Här är det glada miner då Juuso Suotula, först i raden, gjort mål.

En del av den högljudda klacken skanderar på läktaren. Totalt var vi 128 i publiken av vilka minst 40 hejade på bortalaget Lovisa Tor. Då vi har brandsiren och trummor med oss får vi mer ljud till stånd än de flesta lagens hemmapublik.

Ja, det var fartfyllt och många tuffa närkamper. Vi ledde 0–2, men hade tio svaga minuter i andra perioden, och förlorade tyvärr slutligen med siffrorna 6–5 i denna kvalmatch mot Happee Steamers. Blir som sagt att ta nya tag till påsk!

10 reaktioner på ”Det blir bara att ta nya tag!

 1. Är man en supporter, en riktig supporter, så är man ju med i både motgångar och medgångar, det hör liksom till.

  Kul att få se detta, ha nu en fin avslutning på helgen. 🙂

 2. Googlade laget med det roliga namnet Happee Steamers. Eloge till dom, som hade en uppdaterad hemsida, där jg tyvärr såg att TOR hade förlorat.
  Nu är ju långfredagen av tradition en tråkig dag, men tänk om TOR tar revansch och vinner. Då skulle ju denna dag som hela Påskhelgen bli betydligt roligare:-)

  1. Klart att vi vill vinna – fastän det blir ytterligare en lång resa till Jyväskylä på lördag då.
   Påsken får bli en innebandyhelg 🙂
   Kul att du googlade Happee Steamers!

 3. Kul att vara en trogen supporter och följa ett lag i så många år. Jag var aktiv supporter för Frölunda Indians i flera år, men tröttnade när vi flyttade längre från stan. Men jag älskar ju nörderi, så gläds med dig!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.