En blomma till mig – på promenaddag 200!

Många fjolårslöv ligger kvar och snöhögar har vi också fastän det är + 13 grader i dag. Vissa smälter långsamt dels för att de var enorma ännu för en månad sedan, dels för att de innehåller mycket sand och skräp som gör processen långsammare.

Denna blomma förärar jag mig själv för att jag i dag har promenerat 200 dagar i ett sträck! Skål och grattis Carita 🍾🙏😎☀ Tacksam för att det varit möjligt. Att jag inte varit sjuk.

Många längtar efter regn nu. Visst är det dammigt och torrt, och för hundarnas tassar är de vassa stenarna som använts under vinterns sandningar inte trevliga. Men det här solskensvädret passar mig perfekt. Hämtade cykeln från sportaffären i dag, den servades i skick inför sommaren. Promenerade hem, så att jag ledde cykeln för att få steg. Men snart tror jag att jag kan notera cykelturer som motion också, fastän jag då inte kan räkna steg.

Kalendern är fulltecknad för tre veckor framöver, en av dem går till läsarresan, förutsatt att jag får hållas frisk. Jag tar inget för givet. Har hyrt en stuga till första lediga veckan som jag har i juni. Bara jag får officiellt bekräftat ett glädjebesked som har med det att göra skriver jag gärna mer.

Mycket att ser fram emot alltså 😍

26 reaktioner på ”En blomma till mig – på promenaddag 200!

 1. Verkligen imponerande … bra jobbat Carita! Du är absolut värd den vackra porslinshyacinten, denna ljuva vårblomma!

 2. Wow 200 dagar är jättebra 👏👏👏.
  Blomman är så fin och jag tror det är en porslinshyasint. Trevligt att ha lite att se fram emot.
  Kramar från oss

  1. Ja, namnet låter rätt och bekant!
   Tack för all support genom månaderna som gått – det var tufft ibland att komma ut då det var mörkt, kallt och halt.
   Nu ligger sommaren framför oss. Kram ❤

 3. Vilken vacker vild blomma. Undrar vad det är för sort. Å blomman är du verkligen värd. 200 dagars promenad varje dag – bra jobbat där!!!
  Är så otroligt trött på alla som efter en eller två veckor utan snö önskar sig regn. Hur är de funtade? All snö som håller på att tia mättar ju jorden med vatten. Jag längtar i alla fall inte efter regn.

  1. Jag längtar inte heller efter regn, men förnuftet säger att vi behöver vatten, och djuren behöver det.
   Dammet lägger sig, pollenallergiker har det lättare.
   Men det måste inte regna flera dagar i sträck och det skulle inte behöva bli kallt…

  1. Regnet gör att dammet lägger sig, djuren behöver också vatten om jag förstått saken rätt. Snön ger inte väta nog.
   Finns säkert nån som kan förklara det här bättre än jag 😀

 4. Grattis – bedårande fint gjort att ha kunnat gå 200 dagar i sträck…att inga krämpor har satt käppar i hjulen eller i detta fall i benen 👍💪😊 det skulle inte ha lyckats för min del som varit flunsig i flera omgångar.
  Ett ordentligt regn, gärna nattetid, har jag inget emot – det skulle skölja bort nå damm.

  1. Ja, jag vet – jag är tacksam! Så skönt att inte ha haft flunsa eller kräksjuka, som lär härja nu.
   Kanske fördelen med att leva ensam och jobba hemifrån? Jag säger ”amen och tack 🙏” varje dag som jag får vakna frisk.
   Ett ihållande regn, gärna nattetid – jo – får gärna komma 🙂

 5. Grattis fint jobbat! Själv får jag ta det lite lugnt ett tag med mina promenader då jag har dåligt hemoglobi för tillfället. Men allting löser sig och det går ju att fixa. Så snart tar även jag igen mina promenader. 🙂

  1. Ja, visst ska man vara försiktig, inte överanstränga sig då man är krasslig. Därför är jag extra glad att jag har kunnat gå 201 dagar i sträck 🙏
   Roligt om du börjat blogga, ska kolla den!

   1. Nej, de syns inte i dag heller den 24 april. Står bara ”Lindas story. Kommer snart”
    Jag kan ge dig teknisk support om du behöver men har tid tyvärr först efter 10 maj…

   2. Tack ❤️ jo försökte häromdan ställa om den men vet inte om de ännu syns🤔 får försöka på nytt efter resan men skriva blogg kan jag de har jag gjort dagligen

   3. Kan du kolla med någon annan, får dom upp bloggen med den adress som du anger här?
    Alltså då man väljer familjelivhlsajobbut.wordpress.com eller är där nåt fel i webbadressen?

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.