Glad måndag! 24-04-2023

Gult är inte fult, gult lyser upp, just nu på min balkong. Gult och är också en bärande färg i Lovisa Tors speldräkt, tillsammans med blått. Den andra speldräkten som laget har är blåvit, om det skulle råka vara så att motståndarna som hemmalag spelar i gula skjortor.

Lever ännu på det glada minnet från lördagens supporterfest, och önskar er alla en glad måndag och god start på veckan. Här blir det nog fullt upp med att få allt klart från arvoden till annat administrativt och att packa inför stundande läsarresa. Bara en vecka dit.

16 reaktioner på ”Glad måndag! 24-04-2023

  1. Tack! Ser nu mycket fram emot resan. Tidigare i vintras var jag tveksam, ska jag orka, hur blir det? Inte rest på länge.
   Men sedan var jag en sväng till Stockholm i slutet av mars och vågar nu tro att det här går bra!

 1. Vilka fina blommor du bjuder på, både de gula (jag älskar gult och orange, hela hemmet är gult!) och bakgrundsblomman som påminner om prästkrage men ändå inte. Ha en fin måndag du också

 2. Det är inte ofta att man ser helt gula penséer här. De flesta är blandfärgade och då mest vita och blålila. Nu har du många solar på din balkong:-)
  Så ni åker på läsarresa nästa helg. Håller tummarna att vädret skärper till dig till dess, åtminstone här. På kontinenten brukar ju våren komma betydligt tidigare än på våra breddgrader.

  1. Vi har haft helt toppenväder här. +19 också i dag, nu på kvällen +11.
   Vi åker den andra maj och få nu sedan se hurdant vädret är i Sverige och på Österlen 🙂

  1. Ja, det är lite sånt där som återkommer hela tiden, rutiner, att betala fakturor, arvoden, göra listor, planera tidningens innehåll.
   Men rutiner och admin-jobb behövs, annars rullar inte vardagen på 🙂
   Tack för gladmåndags-bidraget!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.