Bilder från hemmaplan

Här hemma blommor körsbärsträden. Jag vill inte enbart skriva inlägg från läsarresan nu, för då missar jag och ni allt som händer här på min hemmaplan.

Jag hade ett fotograferingsuppdrag i dag så jag kom ut en sväng med cykeln. Annars har jag varit fjättrad vid datorn med utgivning av texter och planering av kommande tidningar. Ute lyser solen, fåglarna sjunger, det är 18 grader varmt 😎☀

Försöker ikväll fortsätta med genomgången av bilderna från resan och publicera några bilder till. Annars får det ta den tid det tar att få ut allt här på bloggen. Jag har också jobbet med själva resereportaget framför mig.

Orkade inte se på Eurovisionens första semifinal i går då den började så sent som klockan 22 och slutade troligen efter midnatt. Följde liten stund via datorn men gav upp då rösträkningen började. Kollade sedan direkt på morgonen att Finlands och Sveriges bidrag gick till final 💪 Och när ESC är över tar VM-hockeyn vid, den börjar väl redan nu på fredag?

14 reaktioner på ”Bilder från hemmaplan

 1. Vilket fint körsbärsträd du har på din innergård. Helt godkänt:-)
  Såg bara snabbspolningen av ESC. Susjos är ju på plats i Liverpool. Har förstått att Sverige och Finland är storfavoriter. Gillar inte Loreens eländigs skrikande. Det finska bidraget minns jag inte, bara att gruppen var klädd i grönt, vilket är en gångbar färg den här våren;-)

  1. Cha cha cha cha cha cha chaaa! Det kan du inte ha missat 🙂 Den gröna färgen förstår jag att du gillar och jag har också börjat gilla den.
   Körsbärsträden finns på utsidan av huset men fina är dom 🙂

 2. Det tog mig ungefär 1,5 månad att få publicerat alla inlägg från Madeira, så jag tycker inte det är någon brådska 🙂 Men så klart ser jag fram emot dem.

  1. Skönt att höra – för det är inte kul att stressa med inläggen. Och läsarna har nog heller ingen brådska med dem när jag tänker efter.
   Jag vill varva dem med mina vanliga vardagsinlägg 🙂

 3. Eurovision bryr jag mig inte om att lyssna/titta på. Mina ”hörisar” uppskattar det inte, det låter förfärligt illa.
  Kram, Ingride.

 4. Vackert körsbärsträd! Liknar de som finns i Washington DC och var en gåva från Japan. Månne detta också är japanskt? 🤔
  ESC har jag inte heller tittat på, men sett att både Sverige och Finland gått vidare. Kan inte säga att jag gillar det finländska bidraget… och inte Loreens heller. Däremot imponerar Loreen alltid med sitt uppträdande på scenen vare sig jag gillar låten eller inte….

  1. Det kan vara japanskt. Jag har ingen aning om olika arter av detta träd. Finns ju massor av dem i Stockholms Kungsträdgård också.
   Jag hör till dem som inte direkt gillar Loreens långa naglar och show, men låten är helt okay.
   Käärijäs grimaser kunde jag vara utan, men han har ju blivit jättepopulär där i Liverpool, och han verkar vara väldigt sympatisk som person.

 5. Så ljuvligt vackert med blommande körsbärsträd… Tar nog en tid ännu innan det börjar blomma här… Men med denna värme vi nu fått så kan det gå fortare än kvickt…. ESC tittar vi inte på numera (sen många år tillbaka) men man kan ju inte undgå att höra vad som är på G…tv-nyheterna o radio rapporterar flitigt 😊

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.