Så nära kändisarna, men ändå inte

Varken Mandelmanns gård eller Karl Fredrik på Österlen och Eklaholm tar emot busslaster med besökare. Det finns inte tillräckligt med parkeringsplatser och gårdarna har blivit mycket populära via programmen i Sveriges TV. Men vi åkte förbi och var rätt nära i alla fall. Dessvärre hann jag inte via bussens fönster fotografera pappdockorna av Karl Fredrik och hans partner Petter. De finns där eftersom många besökare blir besvikna då Karl Fredrik inte alltid är hemma då de kommer, och då blir ju fotona med livslevande han otagna 😀

Närmare än så här kom vi inte heller här.

Där borta ser vi trädet som Gustav Mandelmann ibland sitter under och filosoferar.

Och så såg vi Björn Ranelids Jaguar men ingen Björn i hög person. Jag tror att det på garageporten står ”Bär ditt barn som den sista droppen vatten” och ”Himlen och havet är Kiviks äldsta vänner”.

10 reaktioner på ”Så nära kändisarna, men ändå inte

  1. Varmt och härligt även här, varit +23 i dag – vi tackar ❤
   Ranelid har väl ett sommarställe där, säkert möjligt att bo där året om, men jag tror att han inte är där hela tiden fastän han var där nu.
   Kram!

 1. Det ser inte ut som om ni missat nåt där;-) Har aldrig sett Mandelmanns, bara trailers och jag tycker att paret är fruktansvärt töntigt.
  Är inget Ranelid-fan heller. En himla tur att jag inte var med på läsarresan;-)

 2. Mandelmann har man ju fastnat lite för, de har något speciellt de två, enda programmet av den sorten som jag kikar på, uppskattas jättemycket av oss här.

  Tillönskar dig en fin kväll.

  1. Ja, jag tycker också om programmet – men det är väl så att antingen gillar man eller så inte – samma delade läger med Karl Fredrik på Österlen m.fl.
   Ha en skön kväll även du!

 3. Har inte sett Mandelmanns på länge. Jag blev besviken när jag insåg hur många anställda de har. Alltså inte att de har anställda så klart, utan hur de i TV-serien framställde allt som om det är de två som gör allt. Jag tycker mer om Karl-Fredrik där även de anställda inkluderas i berättelsen.

 4. Mandelmanns är troligen inte det enda TV_program där det ”fuskas” för att tittaren skall tro att huvudfiguren har gjort allt själv. Men, så är det… Då verkar Karl-Fredrik vara ärligare. Såg en skymt av honom på trädgårdsmässan i Älvsjö, men foto hade jag inte lust att ta… För ett år sen stod helt plötsligt John Taylor framför mig, och då knäppte jag till!

  1. Jag har egentligen inte uppfattat det som att Mandelmanns påstår att de gör allt själva, men visst kanske någon tror att det är så.
   Man förstår ju när man ser gården i helikopterperspektiv att den är enorm, och allt som ska göras där året om kan inte två personer hinna med.
   Men visst kunde alla anställda och hjälpredor också få synas i programmet.
   Lite kul med kändisar är det ju allt!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.