Hoppar på tåget, och svarar på fler frågor

Hoppa på tåget-utmaningen styrs idag av Tove. Ordet är KRAM.

Det blev en trettio år gammal bild från en efterfest på en konsert med Remu Aaltonen från Hurriganes till vänster och Andy McCoy till höger. Vi är på dåtida restaurang Kapellets vind och jag gjorde något slag av intervju till tidningen Östra Nyland som jag jobbade på då, en tidning som tyvärr lades ner 2015. Då föddes Nya Östis istället.

Elisamatilda fortsätter på sommartemat, med sommarfrågor del två.

Vad är det längsta du reser i sommar?
– Reste redan till Österlen i Sverige i maj, blir knappast längre resor i år. Men vem vet, om jag skulle komma iväg nånstans mot slutet av året?

Hur spenderar du en regnig sommardag?
– Ibland med att jobba för tidningen, men har jag ledig dag så röjer jag lite här hemma och läser bloggar, en bok eller tidningar.

Blir det någon spontan utflykt i sommar?
– Ja, jag hoppas på flera sådana.

Hur svalkar du dig på bästa sätt?
– Med något svalt att dricka och genom att sitta i skuggan om det är mycket varmt ute.

Har du något smultronställe där du är nu?
– Rosenstrandens park besökte jag ofta förr, nu blir det en paus under bostadsmässan eftersom en av ingångsportarna ligger där. Åker dit nästa gång i mitten av augusti.

Saramadeleine/Orsakullans fråga för i dag lyder: Macken, då behövde jag hjälp med bilen.
Svar: Minns en sådan gång då min Volvo stannade på motorvägen, men jag fick igång den som genom något smärre under och körde långsamt till en serviceplats i Borgå och fick hyrbil därifrån. Vilket fel bilen hade minns jag ändå inte.

22 reaktioner på ”Hoppar på tåget, och svarar på fler frågor

  1. Kul med dessa frågor och svar.
    Man behöver inte åka långt bort för att ha det trevligt. Det finns mycket runt knuten att upptäcka.
    Trevlig helg!

    1. Jo då, efteråt har ju bilden fått ett annat slags värde.
      Jag visste även då att killarna var kända, men tänkte inte på att de var kända även i Sverige och kanske även utanför Norden.

  2. Härlig minnesbild du har att visa på Karins ord Kram! Inte illa att intervjuaren får en kramig bild med de intervjuade!
    Du är med i länklistan hos både Karin och mig. Så du behöver inte tänka på att meddela din länk i kommentarsfältet när du gör ett inlägg i hoppa på tåget 😃
    Ha en fin lördag!

    1. Ok, tänkte att man ska länka varje gång – jag försöker vara med varje lördag, men kan hända att jag glömmer / inte hinner nångång.
      Ha en fin lördag även du!

  3. Vår bil la av när vi var på Gotland i sommar. Fick bli bärgning därifrån och bilen står fortfarande kvar i Visby på verkstaden där. Bränslepumpen har gått sönder och det blir dyrt. Men måste ju få hem bilen.

  4. Häftigt med kändisar du fått träffa och intervjua! Och kul bild! 😊
    Man behöver ju inte resa så långt och ofta. Det kan ju finnas allt möjligt intressant på närmare håll också. God fortsättning på lördagen!

    1. Egentligen blir det ju allt mer krävande att resa då man blir äldre, så jag tror att de där riktigt långa resorna inte längre blir av.
      Man ska aldrig säga aldrig – men 😀

  5. Härlig krambild! 🤍Jag förstår att du inte hinner läsa eposten särskilt ofta men jag sände mejl åt dig och förklarade det som Tove redan har förklarat här ovan. Du behöver inte länka, du är länkad redan. Vi sköter om den saken. Tack Carita för att du är med på tåget också idag! Tåget avgår nästa lördag igen och ordet är pusselbit/ar. Hoppas du kan hänga på då också!

  6. Vilken rolig minnesbild. Jag tycker fortfarande mera om foton i ett album som jag kan bläddra i. En hårddisk är inte detsamma.
    En regnig sommardag? Jag går ändå mina fyra promenader med hunden😄

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.