Spännande ny tidning!

Jag ser fram emot att frossa i tidningen ”Skriva”. Så vitt jag vet säljs den endast i Sverige – rätta mig om jag har fel. Där finns den bland annat i tobaksaffärer, på Pressbyrån och på Seven Eleven berättade en annan bloggare åt mig. Det är en ganska ny tidning och jag tror jag kan hitta mycket intressant där.

Med sig i bagaget från Sverige hade Guuben också KexChoklad, jag blir så glaa! Fick dessutom en fin spegel från Fotografiska museet. Men det bästa av allt var ju att Guuben hämtade hem sig själv. Jag har saknat min bästa vän väldigt mycket. En bukett blommor fanns förstås på bordet i köket som välkomsthälsning.

En reaktion på ”Spännande ny tidning!

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.