Survivalkit för valborgshelgen

Tusen tack Inge för överlevnadspaketet jag fick i dag. Tanken var att min vän bara skulle ge mig en tia för en bok hon köpte av mig. Men vad hittar jag på bordet då jag kommer till jobbet? Jo, en vacker liten kasse som innehöll allt det här!
Jag blev så glad – presenten kom precis då jag behövde muntras upp. Mina pityriasis rosea-utslag fick mig i dag att deppa lite extra mycket. Förutom att dom kliar från och till är dom inte så vackra heller. Oron för att det kanske också ändå är något farligare än fjällros gnager från och till.
Men som sagt – i The Survivalkit for Vappen fanns mitt favoritpåskägg Fazers Mignon, en burk tranbärslongdrink, en serpentin, snacks, klisterbilder, två ballonger och PLÅSTER 😀
Och händig som Inge är tror jag att hon också virkat de små dukarna själv!
Tusen tack – gåvan värmde mitt hjärta.

4 reaktioner på ”Survivalkit för valborgshelgen

  1. Håll till godo. Är så glad att jag hann in efter boken just idag så du fick presenten när du behövde den som bäst.
    Självklart har jag virkat de gula små dukarna som är tänkta som glasunderlägg. Dricker du direkt ur burken så kan du ställa den på en liten duk så blir det inga fula ringar på bordet. Bomullsgarn så de går att tvätta i 60 grader.

Glad för varje liten kommentar – ha en fin dag!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.